June 25, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

Održana MAC dodela nagrada u našoj zemlji! Ko su nagrađeni izvođači?

MAC (Music Awards Ceremony) 2020. održana je prošle večeri u Štark areni po drugi put.

Ona je okupila i odala priznanja velikim zvezdama širom regiona.

Nagrada za najbolju pop numeru muškog izvođača otišla je u ruke Petra Graša za pesmu ,,Voli me”. Dok je nagrada za pop numeru ženskog izvođača pripala Leni Kovačević za pesmu ,,Dubine”.

U kategoriji za najbolji muzički video, nagradu je odnela Nataša Bekvalac i pesma ,,Dođi mami“. Ona se zahvalila uz reči: ,,Drago mi je što sam osvojila ovu nagradu, ja bih vas pozvala da 14. februara dođete na moj koncert”.

Sergej Ćetković i ,,Who see” dobili su nagradu za najbolju pop kolaboraciju za pesmu ,,Pusti problem”.

“Parni valjak” dobio nagradu za najbolju pop-rok numeru za pesmu ,,Otkud ti pravo”.

Dobitnici nagrade za najveći uticaj na muzičku scenu regiona, Buba i Džala su se obratili publici rečima: ,,Želim da se zahvalim svim ljubiteljima naše muzika! Hvala vam puno, velika ljubav za sve vas, drago nam je što smo dobili ovu nagradu, nismo bili u toku! Vidimo se za pola sata na najjačem nastupu večeras! Pozdrav za moju Nanu”.

Nagrada za najbolju rok numeru pripala je grupi Van Gog za pesmu ,,Više te ne volim ko pre”.

Frajle i Tijana Dapčević (,,Negativ”) osvojile su nagradu za najbolju obradu pesme.

Hrvatska pevačica i zvezda regiona, Nina Badrić dobila nagradu za pevačicu godine, pa se zahvalila svima:

,,Hvala vam najlepše, iznenađena jesam, što ne znači da mi ovo ne pripada. Čestitam svim mojim kolegama na nominaciji. Zahvaljujem se mojoj Mariji Šerifović na velikoj podršci. Ovu nagradu ću pokloniti svim autorima koji sarađuju sa mnom. Publiko, vi ste me napravili ovakvom, vi me nosite i hvala vam na tome što vam i dalje trebam”.

Nagrada za najbolji koncert pripala je jedinstvenoj Mariji Šerifović za koncert ,,Druga strana ploče” koja se zahvalila svima: “Veliki pozdrav svima, dobro veče svima u Areni noćas, hvala mojoj publici, opet ćemo da oborimo rekorde, živi bili”.

Izvanredni Saša Matić osvojio je nagradu za najboljeg pevača godine i posvetio je legendi narodne muzike Šabanu Sauliću.

Nagradu za najbolju alternativnu pop numeru dobio je Buč Kesidi sa pesmom ,,Nema ljubavi u klubu”.

Nagradu za najbolju narodnu folk numeru osvojila je Aleksandra Prijović za pesmu ,,Bogata sirotinja”, a nakon primanja iste izjavila:

“Hvala vam puno svima, želim da čestitam svim mojim kolegama i organizatorima MAC. Hvala vam još jednom, ljubim vas”.

Nagradu za najbolju pop numeru benda dobio je ,,Magla bend” sa pesmom ,,Teatralno”.

Nagradu za najboljeg novog izvođača dobila je Angellina za pesmu ,,Pile moje”.

Pevačica Senida odnela je dve nagrade, prvu je dobila za najbolju trep numeru za pesmu ,,Mišići, a kasnije i specijalno muzičko priznanje Golden MAC. Ona se zahvalila svima: ,,Hvala puno, hvala svima, znam da volite ovu pesmu, znam da je i vi volite, ja je volim još više jer je vi volite. Hajde da zadržimo te mišiće i hajde da vas čujem”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.