June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

Pica mafija sa Zvezdare uhvaćena na delu! Putem dostave sakrivali drogu!

Kriminalna grupa sa Zvezdare zadavala je velike brige stanovnicima tog dela grada.

Naime, oni su počeli da dele drogu tako što su razvili pica-servis, odnosno u kutiji ispod pice sakrivali su drogu i dostavljali je na određene adrese odakle je naručena.

Policija ih je upravo uhvatila na delu prilikom jedne dostave. Uhapšeni  N. Š. (26), M. M. (24), V. Đ. (39) i Đ. T. (24) će odgovarati za prekršajne radnje kao što je neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga, ali i njihovo nezakonito držanje.

Sredinom ovog meseca, policija je privela dva pripadnika ove grupe jer je tokom pretresa pronašla drogu.

,,U prednjem desnom džepu pantalona pronađena je PVC kesica sa materijom biljnog porekla nalik na marihuanu. Nakon što su osumnjičeni privedeni, inspektori Odeljenja za suzbijanje kriminala, odsek za drogu, nakon toga su otišli u piceriju „Gonzales“ u Ulicu Luneta Milovanovića broj 3, čiji vlasnik je Vladimir Đorđević. Policija je zatekla vlasnika u trenutku dok je svojim vozilom pokušao da na nepoznatu adresu odnese jednu picu ispod koje je bila upakovana jedna PVC kesica marihuana” – otkrio je izvor blizak istrazi.

Nakon pregleda i pretresa picerije nađena je jedna veća PVC kesa i tri manje kesice, jedan džoint, vagica, novac, kao i radni telefon.

Izvor je naveo da je reč ,,feferona” bila šifra za količinu koju dostavljaju, odnosno koliki broj feferona naruče, toliko paketića droge treba dostaviti.

Sumnja se da se ova mreža proširila i na druge delove Beograda, ali da je Zvezdara bila najopasnija jer je droga cirkulisala po školama, parkovima, stanovima, ulicama…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.