May 24, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

KARAMBOL U CENTRU BEOGRADA, povređeno šestoro, krv na sve strane!

Težak sudar u centru Beograda desio se danas, posle 17 časova. Automobil marke “Reno megan” je udario u trolejbus 41, a onda se za kucao u automobil marke “Tojota”. Ovakav karambol se skoro ne pamti. Povređeno je ukupno 6 osoba, od toga i jedna beba. Svi su prevezeni u Urgentni centar!

Svedok i žrtva stravičnog sudara na uglu Takovske i Svetogorske ulice u kom je povređeno šestoro ljudi, dao je izjavu za medije:

“Odjednom sam osetio strahovit udarac. Nekoliko trenutaka kasnije, video sam da vozača i putnike iz vozila koje je udarilo u moje, kako izlaze iz auta, ulaze u taksi i nestaju. Sa mnom su u tom momentu bile supruga, ćerka i unuka od 14 meseci”.

Mislim da mi je propuštanje automobila spasilo život. Sekunde su bile u pitanju. Vozač “renoa” je preticao kolonu vozila kada je u punoj brzini udario u trolejbus, odbio se i potom udario u automobil u kom sam bio sa porodicom – priča uznemireni vozač “tojote”.

Njegova supruga, ćerka i unuka stara svega 14 meseci, prevezene su u Urgentni centar.

– Moja ćerka je bila krvava. Uspeo sam nakratko da se čujem sa njima. Dobro su, nalaze se van životne opasnosti – kaže on.

Još potresen zbog svega što se dogodilo, on priča da su vozač “renoa” i putnici iz tog automobila, posle udesa seli u taksi i pobegli.

– Devojka koja se nalazila u automobilu koji nas je uradio je bila krvava. Muškarac koji je vozio je doslovno preko nje pokušavao da izleti iz auta. Dok sam se okrenuo da se uverim da je moja porodica dobro, oni su već seli u taksi i nestali – izjavio je svedok žrtva.

On dodaje da je od siline udarca, iz “Renoa” ispao motor, dok je prednji deo trolejbusa toliko oštećen da su radnici “Parking servisa” jedva uspeli da zakače i potom odšlepaju vozilo.

Očevici tvrde da su krivci za ovakav težak sudar, putnici automobila marke – “Reno Megan” koji je iznajmljen jer se radi o stranim državljanima: tri muškarca i jedna devojka, koja je povređena. Svi skupa pobegli su taksijem ka Ulici Ilije Garašanina i od tada im se gubi svaki trag.

Kako je već spomenuto svih 6 povređenih putnika su prevezeni u Urgentni centar, koji je i potvrdio da je šest osoba povređeno u ovom udesu.

– “Oni se trenutno nalaze na dijagnostici ” – kratko su izjavili iz ove zdravstvene ustanove.

Svedoci navode i da je Policija stigla nakon 40 minuta, na mesto nesreće.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.