June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

HAOS U PREDGRAĐU : KAFANSKA TUČA, POTEZANJE PUŠKE, SLETANJE U JARAK I HAPŠENJE

Noćas se, oko 1 sat iza ponoći, dogodila kafanska tuča prilikom koje je ranjen mladić (27).

Prema navodima, u tuči je učestvovalo više osoba, a onda je jedan od njih potegao pušku i ranio drugog muškarca u ruku. Ranjeni je prevezen u bolnicu na Bežanijskoj kosi.

Izvršilac ovog dela je pobegao sa lica mesta sa još jednim muškarcem. Oni su tokom vožnje zbog prevelike brzine sleteli u jarak, prilikom čega je glavni osumnjičeni zaradio teže telesne povrede, za razliku od svog suvozača.

Pripadnici policije Beograda identifikovali su obojicu osumnjičenih i uhapsili ih – Z.I.O (25) tereti se za postojanje sumnje da je izvršio krivična dela – ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, i N.B. (26) kao saučesnik, odnosno zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Kako se pretpostavlja, drugi osumnjičeni, saučesnik N.B. (26) sakrio je pušku iz koje je pucao Z.I.O. u njivu i zakopao. 

Z.I.O će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a N.B. ostaje na zadržavanju u policiji 48h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.