June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

Neprepoznatljiva! Pevačica Adel na korak od anoreksije; smršala 45 kg

Američka pevačica Adel ostavila je sve bez teksta svojom pojavom na zabavi Džej Zija. Naime, Adel znamo kao damu malo jače građe, a sada se navodi da je izgubila 45 kilograma.

Strani mediji prenose da je Adel na strogoj dijeti i da je angažovala dva fitnes trenera kako bi sebe dovela do željenog izgleda. Da li je u tome preterala pokazuje snimak sa ove zabave na kojoj je sve zasenila haljinom u animal printu.

Još od januara ove godine, počele su da se šire informacije o tome da je pevačica oslabila 20 kilograma, a onda i nakon dva meseca od toga, još toliko, tako da je došla do 45 istopljenih kilograma. Mnogi smatraju da će ako ovako nastavi ovaj divni ženski vokal doći do ivice anoreksije.

Kako saznajemo iz medija, njoj blizak izvor rekao je da:  ,,Ona je odlučila da promeni svoje životne navike i potpuno se posvetila dijeti i svom zdravlju. Istina je da ponekad voli više da popije, ali ništa od toga nije uzelo maha. Prolazila je kroz turbulentan period tako da je i stres bio jedan od uzroka za njeno mršavljenje. Sada kada je ostavila nekadašnjeg supruga, potpuno se posvetila sebi, životu, izlascima, karijeri i detetu. Uspela je da skine skoro dvadeset kilograma. Uskoro izlazi i njen novi album”.

Izgleda da je ovaj težak period itekako uticao da pevačica nesvakidašnjeg glasa promeni svoj način života.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.