June 25, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

VOJVOTKINJA KEJT MIDLTON PONOVO TRUDNA SA BLIZANCIMA

Vojvotkinja Kejt Midlton je navodno četvrti put trudna.  Kako pišu britanski mediji ona ovaj put nosi blizance.

Britanski tabloid ,,Globe“ objavio je ovu vest o trudnoći navodeći još i da princ Vilijam posebno brine za zdravlje svoje supruge. Naime, vojvotkinja je imala problema sa trudničkom hiperemezom, pojavom koja uzrokuje često povraćanje i vodi do dehidracije.

,,Kada su saznali da je trudna, odmah su rekli kraljici, odnosno, ona je i jedina kojoj su rekli. Nakon što su na ultrazvuku videli dva otkucaja srca, Vilijam je pretrnuo od straha. Kejt je imala više problema s trudnoćama nego što su to otkrivali u medijima. Njen pritisak je jako povišen i postao je opasan nedeljama pre porođaja. Bilo joj je naređeno da leži u krevetu i ne pomera se kako bi spasila živote svoje dece” – izjavio je za medije izvor blizak porodici.

Princ Vilijam i Kejt imaju troje dece – princezu Šarlot (4), princa Džordža (6) i najmlađeg princa Luisa (1), a kako se navodi, porodica će se povećati za još dva člana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.