June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

Svetska zvezda Lady Gaga vratila se na scenu novim singlom ,,Stupid love“

Poznata pevačica vratila se svojim muzičkim korenima sa novom numerom ,,Stupid love“ koju je objavila u ponoć u petak.

Poreklom iz Njujorka, Stefani Germanota, aka Lady Gaga proslavila se i u glumačkoj branši u filmu Bredlija Kupera ,,A star is born“ za koji je dobila Oskara 2019. godine za najbolju originalnu pesmu ,,Shallow“.

Hit  ,,Stupid love“ je prvi novi singl od kada je objavila prethodni ,,The cure“ u 2017-toj.

Spot za ovu pesmu je sniman kako je Gaga rekla sa Ajfonom (iPhone) i pokazuje dva čoveka kako se bore u pustinjskom vanzemaljskom svetu, sve dok se Lady Gaga odevena u roze od glave do pete, ne pojavi. Naizgled, kao lider ove planete ona koristi moć svog uma da podigne dvojicu muškaraca u vazduh i zatim ih baci na tlo.

,,Sve što sam ikada želela bila je ljubav“ govori Gaga u svom novom hitu. A njeni fanovi, nazvani Little Monsters su oduševljeni njenom originalnošću.

Za samo pet dana, ova pesma dostigla je 23 miliona pregleda na Youtube i predstavlja vodeći singl za njen novi, šesti po redu album. Kako je pevačica objavila novi album nosi naziv ,,Chromatica”.

Njen poslednji album objavljen je u 2016. godini od nazivom ,,Joanne“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.