June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

Turnir u Indijan Velsu zvanično otkazan; Održavanje mastersa u Majamiju, Rimu i Monte Karlu neizvesno

Španski mediji ,,Marka” preneli su danas da je moguće otkazivanje turnira u Majamiju, Monte Karlu i Rimu zbog postojanja epidemije korona virusa.

Turnir Indijan Vels u Italiji  zvanično je otkazan, saopštili su organizatori, odluke za dalje održavanje drugih turnira se još čekaju.

Organizatori turnira u Barseloni najavili su da će se turnir održati u uobičajenom periodu 20-26. aprila ako se situacija u zemlji ne pogorša.

Kako se navodi, u Majamiju je otkazan ,,Ultra Music” festival, pa se pretpostavlja da će se otkazati i turnir koji je na program trebalo da bude od 23. marta do 5. aprila.

Masters turniri u Monte Karlu i Rimu najverovatnije se neće održati zbog toga što je severna regija Italije u alarmantnom stanju zbog širenja korona virusa.

,,Marka” dalje prenosi da su turniri u Kini (Peking i Šangaj) još uvek neizvesni po pitanju održavanja i da je čak moguće da se ova dva turnira (Indijan Vels i Majami) igraju u njihovom terminu posle US opena.

Za drugi gren-slem, Rolan Garos još uvek nema vesti o otkazivanju.

Teniseri ne kriju razočarenje povodom ove odluke o Indijan Velsu, te su se tako mnogi oglasili putem Twittera. Među njima je i Rafael Nadal.

Novak Đoković, prvi teniser na ATP listi, još uvek se nije oglašavao o trenutnoj situaciji u svetu tenisa. Podsetimo, on je turnir u Indijan Velsu osvajao pet puta, poslednji 2016. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.