June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

OVAJ RAT TEK JE POČEO! OBJAVLJUJEMO prevedeni priručnik o prevenciji i lečenju COVID-19 infekcije, napisan na osnovu kliničkog iskustva

#beograd #gspL13 #LINIJA #MILICIJA #GPS_LINIJE #MUP #POLASCI #VANREDNA #SITUACIJA #vanredno_stanje #Bergamo #covid19 #COVID_19 #pandemic #ITALIJA #korona #KORONA_VIRUS #VOJSKA #KORONA #VIRUS #respiratori #kamp #VULIN #VUČIĆ #SRBIJA #BEOGRAD #vanrednostanje #policijskičas #zabrana #kretanja #covid19 #ITALIJA #KORONA #VIRUS #lek #vakcina #EVROPA #SVET #VIRUS #AnaBrnabić #nove #mere #kazne #SRBIJA #corona #who #serbia #ivensa_media_group, #covid-19 #COVID19 #pandemic #ITALIJA #KORONA #VIRUS #MERE #SRBIJA #vakcina #vanredno_stanje #zabranaizlaska #COVID-19_pandemic, #korona, #KORONA_VIRUS, #SAD #USA, #SVET #VIRUS #AnaBrnabić #nove #mere #kazne #SRBIJA #corona #who #serbia #ivensa_media_group

Pre ponoći, dana 22.03. na email adresu REDAKCIJE stigao je email sa molbom da se objavi i što većem broju ljudi stavi na raspolaganje kako navode najcenjeniji priručnik za borbu protiv epidemije u svetu, koji je u roku od 24 sata od objavljivanja, a poslat od bolnice u Kini koja je pobedila virus sa 0% smrtnosti, preveden sa engleskog na srpski

Priručnik objavljujemo kao pdf file i možete ga preuzeti sa našeg portala, jer je dostupan javnosti uz dozvolu kineskih autora.

U priručniku se navodi da se nalazimo u globalnom ratu bez presedana i da se čovečanstvo suočava sa zajedničkim neprijateljem, novim korona virusom. Prvo bojno polje su upravo bolnice gde su vojnici naši zdravstveni radnici. Predgovor se završava sa rečima da OVAJ RAT TEK POČINJE!

Iz tih razloga, Fondacija Džeka Maa i Alibaba Fondacija su okupili grupu medicinskih eksperata koji su se upravo vratili sa prvih borbenih linija rata protiv pandemije. Uz podršku FAHZU (The First Affiliated Hospital, Zhejiang University School of Medicine), ova grupa je brzo publikovala vodič na osnovu kliničkog iskustva u lečenju ovog novog koronavirusa.

Vodič za lečenje nudi savete i reference protiv pandemije za medicinsko osoblje širom sveta koji se upravo priključuje ratu.

Prof. Tingbo LIANG Glavni urednik “Priručnika za prevenciju i lečenje infekcija COVID-19 infekcije” navodi u posveti da je priručnik jedan od najboljih načina da pokažemo hrabrost i mudrost koji su kineski zdravstveni radnici već pokazali u protekla dva meseca.

Ovaj vredan priručnik se sastoji od tri glavna dela i jednog dodatka. U nastavku možete preuzeti isti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.