May 25, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

BRAVO ZA PREDSEDNIKA! SVAKOM PUNOLETNOM GRAĐANINU PO 100 EURA (VIDEO)

Gostujući večeras 29.03.2020. na TV Prva predsednik SRBIJE – ALEKSANDAR VUČIĆ je izjavio da će SVAKI PUNOLETNI GRAĐANIN DOBITI po 100 EVRA POMOĆI KAO POKLON OD DRŽAVE.

Gostujući večeras 29.03.2020. na TV Prva predsednik SRBIJE – ALEKSANDAR VUČIĆ je izjavio da će SVAKI PUNOLETNI GRAĐANIN DOBITI po 100 EVRA POMOĆI KAO POKLON OD DRŽAVE.

Svoje izlaganje je počeo sa rečenicom : „MI SMO NAŠLI JOŠ PARA.“

Tom prilikom najavio je da država ima novac da prebrodi ono što sledi i čak dodao da bi svaki građanin Srbije stariji od 18 godina mogao da dobije novčanu pomoć. 

U toku emisije predstavio je ekonomske mere kako bi Srbija i privreda prebrodila koronavirus.

– Imamo para za ekonomiju, imamo i za još nešto. Razmišljamo da damo svakom punoletnom građaninu Srbije pomoć od 100 evraNevezano da li je zaposlen, nezaposlen, penzioner. To je oko 520 miliona evra – kaže predsednik.

Želimo da pomognemo preduzetnicima da prežive, ali na to će moći da računaju samo oni koji nisu otpustili više od 10 odsto radnika.

– Svi preduzetnici, mikro i mala preduzeća, za tri meseca, makar kriza oko korone i ne trajala tri meseca, platićemo minimalac – najavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Razmišljamo da svakom punoletnom građaninu Srbije damo na poklon 100 evra. To je oko 520 miliona evra. Svakom punoletnom građaninu, zaposlenom, nezaposlenom, penzioneru, ko god da je, jednokratno. Siromašnim građanima će to mnogo značiti, a tako će biti pojačana potrošnja, kako bi se podigla ekonomija“, zaključio je Vučić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.