July 27, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

FOND DIJASPORE ZA MATICU UPLATIO BLIZU 12 MILIONA RSD, ZA BORBU PROTIV KORONAVIRUSA!

DIJASPORA MISLI NA MATICU! Skupljena su sredstva i uplaćena kao prva pomoć – Ministarstvu zdravlja Republike Srbije.

DIJASPORA MISLI NA MATICU! Skupljena su sredstva i uplaćena kao prva pomoć – Ministarstvu zdravlja Republike Srbije.

Fond dijaspora za maticu uplatio je čak 11.720.000 dinara kao prvu pomoć matici za zaustavljanje i iskorenjivanje pandemije COVID 19. Pomoć je uplaćena na bankovni račun Ministarstva zdravlja Republike Srbije a namenjena je nabavci najneophodnije medicinske opreme, lekova i
materijala za urgentne potrebe zdravstvenih ustanova u Srbiji, uključujući Pokrajinu Kosovo i Metohiju, i u Republici Srpskoj.

Upravni odbor Fonda dijaspora za maticu je pozvao sve sunarodnike, fizička i pravna lica da, svako u skladu sa svojim mogućnostima, iskaže solidarnost i pridruži se akciji prikupljanja humanitarne pomoći, u dijaspori i matici, kako bi se pandemija virusa COVID 19 savladala u
što kraćem vremenu i otklonile njene posledice.

POZIV JE OTVOREN I DALJE, SREDSTVA SE JOŠ PRIKUPLJAJU.

Link sajta Fonda je http://www.fonddijaspore.com/

Za uplate u dinare: Banka Poštanska štedionica, žiro račun : 200-2406200102033-52 a za uplate u drugim valutama USA I EURO pratite INSTRUKCIJE IZ PRILOGA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.