June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ŠOK !! GRAĐANI PRIJAVLJUJU SVE VEĆI BROJ MIGRANATA, KOJI SLOBODNO ŠETAJU ULICAMA KADA JE POLICIJSKI ČAS! ( VIDEO )

Sve je više video snimaka na društvenim mrežama koji pokazuju migrante koji se potpuno slobodno kreću ulicama BEOGRADA, SRBIJE uglavnom NOĆU, iako je u toku policijski čas.

Sve je više video snimaka na društvenim mrežama koji pokazuju migrante koji se potpuno slobodno kreću ulicama BEOGRADA, SRBIJE uglavnom NOĆU, iako je u toku policijski čas.

Zabrinuti GRAĐANI SU ČAK OFORMILI I NADORNE PATROLE koji su upravo usmereni na kretanja i aktivnosti MIGRANATA.

Reakcije su razne, od ljutnje i besa do straha. PITANJA SU RAZNA …

“Zakon je isti za sve, kako važi za nas tako treba da važi i za migrante ! Tražimo od naših institucija da reaguju i ne dozvole ovo !” – navodi se u jednom saopštenju.

Još početkom marta mediji su objavili da više od 130.000 ili se čak pominjalo i 200.000 migranata u ovom trenutku ide ka granici Turske i Grčke, a Srbija će, ukoliko bude potrebe, umeti da zaštiti svoje granice.

Ono što se poslednje zna je da su se jutros grupe migranata, oko 300 njih, smeštenih u Centru za tražioce azila u Tutinu sukobile, zbog čega je morala da interveniše policija i pretrese taj objekat.

Gde su ti MIGRANTI SADA, TIH 200. 000 ? DA LI SU DOŠLI DO SRPSKE GRANICE ILI SU U SRBIJI ? ZAŠTO NIKO OD ZVANIČNIKA NIJE IZAŠAO SA NEKIM PODACIMA U JAVNOST I REKAO OTVORENO ŠTA ĆEMO PREDUZETI U VEZI OVOG PROBLEMA ? ? KAKO TO DA SAMO ONI MOGU DA ŠETAJU SLOBODNO ULICAMA naših gradova ?

VIDEO KLIPOVE KOJI DOKAZUJU POMENUTO POGLEDAJTE U NASTAVKU

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.