June 25, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

HAOS U BG, POBUNA NA ULICAMA; jedni LUPAJU U ŠERPE, DRUGI VIČU – ŽIVEO VUČIĆ!! VIDEO

ŠERPE IZ 90 - ih su nam se ponovo vratile! Nemiri takođe. Večeras je došlo do POBUNE NA DORĆOLU TOKOM POLICIJSKOG ČASA

ŠERPE IZ 90 – ih su nam se ponovo vratile! Nemiri takođe. Večeras je došlo do POBUNE NA DORĆOLU TOKOM POLICIJSKOG ČASA.

Već tri dana traje AKCIJA – „BUKOM PROTIV DIKTATURE“, a DRUŠTVENE MREŽE GORE OD PREPUCAVANJA, RAZNIH KOMENTARA, VIDEO SNIMAKA, utrkivanja ko će veću buku da napravi itd.

Izazov na društvenim mrežama počeo je pre 3 dana na inicijativu udruženja građana – NE DAVIMO BEOGRAD a sa hashtags i sa pozivom : #BukomProtivDiktature#Dignisvojglas#Šerpuj@nedavimobgd #bukajeumodi #digniglas Bukom protiv diktature! #šerpuj i pozovi komšije!

Naime, inicijativa Ne davimo Beograd pozvala je građane da naprave buku puštajući muziku, duvajući u pištaljke ili trube, udarajući u šerpe ili na bilo koji drugi način i tako poruče da će se boriti za demokratsku, slobodnu i solidarnu Srbiju.

Kako navode na svom sajtu : „sutra i svaki naredni dan, ova akcija se nastavlja pod imenom “Svaki dan digni glas: Bukom protiv diktature”, a inicijativa Ne davimo Beograd i Građanski front očekuju da još veći odziv građana. Na grupi na Fejsbuku “Digni glas: Bukom protiv diktature” pokrenuta je akcija da se u svakoj opštini i gradu u Srbiji započne sa ovim mirnim protestom koji se zbog pandemije COVID-19 odvija sa prozora i balkona.“

I večeras se BEOGRAD „TRESAO“ OD TE BUKE, a bilo je i dobacivanja od SNS GLASAČA KOJI SU UZVIKIVALI SA SVOJIH TERASA, PROZORA – ŽIVEO VUČIĆ . TAKOĐE SU POSTAVLJALI SVOJE VIDEO KLIPOVE, uglavnom na FB .

Kako saznajemo večeras POSLE – ŠERPANJA tj. UDARANJA U ŠERPE, ORGANIZOVANI GRAĐANI OKUPILI SU SE U SAMOM CENTRU GRADA, TOKOM POLICIJSKOG ČASA, NA DORĆOLU i odbijali su da se raziđu.

Tom prilikom POLICIJA JE INTERVENISALA I MOLILA OKUPLJENE DA SE RAZIĐU – KAO USMENA OPOMENA.

SNIMKE ZABELEŽENE OD VEČERAS POGLEDAJTE U NASTAVKU.

Kako saznajemo večeras je došlo i do hapšenja više lica. Više informacija uskoro !

POBUNA 28.04.2020. DORĆOL !

ŠERPE IZ 90 – ih su nam se ponovo vratile!

#BukomProtivDiktature#Dignisvojglas#Šerpuj@nedavimobgd #bukjeumodi #digniglas Bukom protiv diktature! #šerpuj i pozovi komšije!

Kako saznajemo večeras POSLE – ŠERPANJA I UDARANJA U ŠERPE, ORGANIZOVANI GRAĐANI SU SE OKUPILI U SAMOM CENTRU GRADA, TOKOM POLICIJSKOG ČASA, NA DORĆOLU i odbijali su da se raziđu.

Tom prilikom POLICIJA JE INTERVENISALA I MOLILA OKUPLJENE DA SE RAZIĐU, KAO USMENA OPOMENA.

Kako saznajemo večeras je došlo i do više hapšenja. Više informacija uskoro !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.