June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ŠOK! ĐILAS PLAČE I PRETI VUČIĆU! TI SI KRETEN I BOLESNIK BRE – PORUČUJE

Ovako NEŠTO DO SADA SE NIJE DOGAĐALO - Dragan Đilas, LIDER OPOZICIJE, PLAČE !!! Večeras je na svom FB profilu poslao PRETEĆU PORUKU PREDSEDNIKU SRBIJE - ALEKSANDRU VUČIĆU.

Ovako NEŠTO DO SADA SE NIJE DOGAĐALO – Dragan Đilas, LIDER OPOZICIJE, PLAČE !!! Večeras je na svom FB profilu poslao PRETEĆU PORUKU PREDSEDNIKU SRBIJE – ALEKSANDRU VUČIĆU.

Video obraćanje snimio je Dragan Đilas i postavo na svom FB profilu – https://www.facebook.com/djilasdragan1/ , nakon što je večeras grupa neidentifikovanih mladića došla ispred njegove zgrade sa razglasom i vikala da je LOPOV. Kako navodi lider opozicije ĐILAS, to su čula njegova DECA KOJA SU SPAVALA TU NA 30 METARA I POČELA DA PLAČU i DA SE TRESU OD STRAHA.

ALEKSANDRE VUČIĆU TI SI KRETEN BRE, BOLESNIK KOJI ŠALJE DEBILE DA puštaju odavde bre te tvoje laži ! Sutra vas čekam ja ovde, sa mojim prijateljima… – izjavio je ĐILAS U POTRESNOJ VIDEO PORUCI .

Završio je obraćanje sa pretnjom i uverenjem da ĆE “VUČIĆ ODGOVARATI ZA OVO KAD TAD, KAD TAD.”

CEO SNIMAK POGLEDAJTE U NASTAVKU. PRATIĆEMO I DALJE RAZVOJ SITUACIJE I IZVEŠTAVATI JAVNOST.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.