June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ŠTA SE DESILO SA PEVAČICOM ADELE ? POTPUNO DRUGA OSOBA JE MENJA ?? SLIKE

ŠTA SE DESILO SA PEVAČICOM ADELE ? POTPUNO DRUGA OSOBA JE MENJA ?? SLIKE

Omiljena, harizmatična pevačica ADELE rođena 5. Maja 1988 ( 32 god. ) sa izrazito moćnim vokalom i prepoznatljivim pesmama – hitovima poput :

  • Rolling in the Deep,
  • Someone Like You,
  • Set Fire to the Rain,
  • Skyfall 007 soundtrack
  • Hello,
  • Rumour Has It,
  • Turning Tables,
  • Chasing Pavements ..

– juče je napunila 32. godine i još jednom zaprepastila javnost sa novom fotografijom i novim izmenjenim izgledom.

Adele se dugo nije pojavljivala u javnosti, u emisijama, NIJE izvodila svoje pesme, nije ništa skoro objavila osim jedne – Where’s The Love? 25. Oktobra 2019. Tokom napravljene pauze gotovo da se TRANSFORMISALA U POTPUNO DRUGU OSOBU tj. postavlja se pitanje KO JE OVA ŠTO SE PREDSTAVLJA DA JE ADELE I ŠTA SU URADILI SA PRAVOM ??

JAVNOST, NOVINARI, SARADNICI JE NE PREPOZNAJU. NAVODNO JE SMRŠALA oko 50 KG. O tome smo već obavestili naše čitaoce u teksu na linku – https://vesti-online-portal.in.rs/naslovna/neprepoznatljiva-pevacica-adel-na-korak-od-anoreksije-smrsala-45-kg/

Ljupka, harizmatična, najpoznatija „buca“ sa viškom kilograma i moćnim glasom, danas je potpuno nova osoba, lakša čak 50 kg, sa novim imidžom i izgledom! KaKO NAVODE DANAS JE “ ZGODNIJA I OD DŽEJ LO „, a mi nikada ne bismo mogli da je zamislimo u mini crnoj haljini kao danas .

Adel je juče napunila 32. godine, a na društvenim mrežama, na INSTAGRAMU SE UZ NOVU SLIKU zahvalila obožavaocima na čestitkama uz reči:

– Hvala vam na ljubavi i rođendanskim željama. Nadam se da ćete svi ostati sigurni i zdravi tokom ovog ludog vremena. Želela bih da se zahvalim svim medicinskim radnicima koji nas čuvaju dok rizikuju svoje živote! Vi ste zaista naši anđeli – napisala je Adel uz fotografiju koja je srušila internet.

U mnoštvo komentara ~ preko 61.000 komentara za svega 4 sata, koji su u većini bili POZITIVNI, osim rođendanskih čestitki „pali“ su i komplimenti na račun njenog novog izgleda, a bilo je i mnogo korisnika INSTAGRAMA koji su se pitali da li je to zaista ona ???

– Ova je Adel, da li je moguće? – upitala je jedna korisnica Instagrama.

Ako smemo da primetimo nama se više sviđala ona od pre ADELE. Postavlja se pitanje kako će se ovoliki broj kg kojih se oslobodila uticati na njen glas i karijeru ? Smatramo i da je ADELE preterala sa slabljenjem!

View this post on Instagram

London / Wembley Stadium / Jun 28

A post shared by Adele (@adele) on Jun 29, 2017 at 9:04am PDT

Podsetimo, Adel je 2019. godine rešila da se razvede od Sajmona Koneckog.
Njihov razvod će koštati čak 170 miliona dolara a deliće starateljstvo nad njihovim sedmogodišnjim sinom Anđelom.

JOŠ JEDNOM POGLEDAJTE SLIKU „PRE I POSLE“, PA SE SAMI UVERITE DA LI JE TO ADELE koju pamtimo po prepoznatljivom „glasu i stasu“ !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.