June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

OBRADOVIĆ I DANAS ISPRED SKUPŠTINE PRAVIO POBUNU I BLOKIRANJE ULAZA!VIDEO

Taman što se juče OPŠTI HAOS, NEMIRI I ZAKAZAN PROTREST ISPED PREDSEDNIŠTVA SA POČETKOM OD 20 I 05 H ZAVRŠIO I UTISCI SU SE SLEGLI, DANAS SE PONAVLJA ISTA PRIČA, ovoga puta ispred doma NARODNE SKUPŠTINE.

Taman što se juče OPŠTI HAOS, NEMIRI I ZAKAZAN PROTEST ISPED PREDSEDNIŠTVA SA POČETKOM OD 20 I 05 H ZAVRŠIO I UTISCI SU SE SLEGLI, DANAS SE PONAVLJA ISTA PRIČA, ovoga puta ispred doma NARODNE SKUPŠTINE RS.

POBUNA JE JEDINA OPCIJA I NJIHOVO drugo IME! Tim rečima se danas obratio uživo BOŠKO OBRADOVIĆ – lider “DVERI” preko FB. Tokom nove današnje pobune lideri opozicije okupljeni na samom ulazu u Narodnu skupštinu uzvikivali su : “VUČIĆU LEČI SE , LOPOVE I VUČIĆU ODLAZI”… pištaljke i trube tj. jaka buka se čuje tokom celog skupa .

“SRBIJOM VLADA NARKO KARTEL I KRIMINALCI, NE ŽELIMO TO VIŠE DA TRPIMO ” – NAVEO JE OBRADOVIĆ U KRATKOJ IZJAVI ZA MEDIJE.

Kažu i da neće više da trpe ~ “DIKTATURU I TIRANIJU “.

Tom prilikom je prošao i LIDER LDP-a ČEDOMIR JOVANOVIĆ, KOME SU UPUTILI REČI DA AKO JE ZA “UBICE I ZA VUČIĆA” DA JE IZDAO KOSOVO, pa zatim su uzvikivali DA JE “ČEDA ŠIPTAR, LOPOV, NARKOMAN …itd. “

Najavljen je nov skup – protest u 19h, u subotu, na centralnim gradskim trgovima I BLOKIRANJE SVIH PUTEVA.

Snimke pogledajte u nastavku, na linkovima – https://www.facebook.com/spdveri/videos/1594289847398125/

Нова побуна Бошка Обрадовића

Gepostet von Двери am Freitag, 8. Mai 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.