June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

I CALL CENTAR PRORADIO, SVE O PRIJAVI ZA 100 EURA, 100 razloga za 1 klik ! INFO

Kako je i najavljeno danas je aktiviran i CALL CENTAR ZA PRIJAVLJIVANJE, ZA 100 EURA.

Kako je i najavljeno danas je aktiviran i CALL CENTAR ZA PRIJAVLJIVANJE, ZA 100 EURA.

Broj telefona kontakt – centra je 0800 101 100. 

Prilikom podnošenja prijave punoletni državljani Republike Srbije dostavljaju sledeće podatke: jedinstveni matični broj građanina (JMBG), registarski broj važeće lične karte, naziv banke kod koje je otvoren ili će biti otvoren račun na koji se uplaćuje jednokratna novčana pomoć.

O drugom načinu prijave i sve o ovoj pomoći već smo pisali.

Onlajn prijava građana za 100 eura i ovu pomoć počela je 13.05.2020. u 6 h ujutru preko sajta i web adrese :

 www.idp.trezor.gov.rs

U petak, 15. maja, po automatizmu će početi isplata 100 evra penzionerima i građanima koji primaju socijalnu pomoć, rekao je danas tokom gostovanja na RTS-u ministar finansija u Vladi Srbije ~ Siniša Mali.

U izjavi za Radio-televiziju Srbije (RTS) Mali je uputio poziv svim građanima da iskoriste jedan deo paketa ekonomske pomoći – isplatu 100 evra i istovremeno najavio da će u petak, 15. maja, početi da radi i kol centar, pri čemu će preko medija biti objavljen broj telefona na koji će građani moći da se prijave do 5. juna.

Isplata će ići sukcesivno, na svakih pet dana, naveo je Mali i naglasio da je za tu meru država predvidela približno 60 milijardi dinara.

Manipulisanje ovim portalom na web adresi – www.idp.trezor.gov.rs je krajnje jednostavno, prijava traje manje od 1 minute, a prilikom iste građani će davati sledeće podatke: broj lične karte i matični broj, kao i ime banke u kojoj već imaju račun ili u kojoj žele da im se otvori namenski račun.

TREZOR.GOV.RS

Prijava traje od 13. maja do 5. juna a biće moguća na dva načina: telefonom i putem interneta, osim penzionera i primaoca novčane socijalne pomoći, koji će svojih sto evra dobiti direktno na račune, bez potrebe da se prijavljuju.

Isplata za sve ostale građane počinje 1. juna !

Ono što je takođe bitno naglasiti je da – novac nikako ne može da bude uplaćen na tuđ tekući račun i da onaj ko nema ličnu kartu – neće ni moći da dobije sto evra!

Sve odgovore na pitanja u vezi ove pomoći možete pogledati – pročitati prateći link : https://www.trezor.gov.rs/files/news/Naj%C4%8De%C5%A1%C4%87a%20pitanja%20i%20odgovori.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.