June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

OTVORENE POZICIJE ZA WEB NOVINARE ! SARADNJA CMITA, REDAKCIJE, FPN itd.

Vođenje programa podrazumeva "kreativno" mentorstvo kroz realan rad na više različitih projekata, sa naglaskom na poštovanju ideja i stručnog mišljenja mladih obrazovanih diplomaca, studenata ...

Radno iskustvo, nove veštine, praktično / pragmatično znanje, sticanje samopouzdanja kroz rad, karijerno usavršavanje i razvoj ličnosti …ZA NAS su NEPROCENLJIVE, UVEK NEUPITNE VREDNOSTI KOJE SE NE MOGU KUPITI NOVCEM!

Uprkos urušavanju AKADEMSKE ZAJEDNICE, RENOMEA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA, SROZAVANJA ISTOG SA SVETSKIH RANG LISTI, INSTANT KUPLJENIM DIPLOMAMA, SUMNJIVIM PRIVATNIM FAKULTETIMA SA NAMEŠTENIM LICENCAMA itd. KONCIPIRALI SMO SPECIJALAN PROGRAM PRAKSI ZA STUDENTE, DIPLOMCE I DRUGE KOJI SU ŽELJNI ZNANJA, ISKUSTVA, NOVIH VEŠTINA …

Obavljanje obavezne studentske stručne prakse uređeno je zakonon i Pravilnicima o stručnoj praksi, koje donose fakulteti. Studentske stručne prakse podrazumevaju praktičan rad studenta u poslovnom okruženju u cilju upotpunjavanja teorijskog, akademskog znanja i uspostavljanja veza sa praktičnim znanjima i iskustvima neophodnim za obavljanje budućeg posla. Polazeći od iskustava i preporuka univerziteta iz EU, dužina studentske prakse ne bi trebalo da bude manja od mesec s tim što može, a i često traje duže.

U septembru 2019. godine, Skupština je donela i nov Zakon o dualnom obrazovanju u visokom obrazovanjuhttps://www.propisi.net/zakon-o-dualnom-modelu-studija-u-visokom-obrazovanju/

Ovim zakonom je definisano ‘učenje kroz rad’, koje postaje deo studijskog programa. Definisaće se 450 sati za učenje kroz rad u kompanijama, 450 sati za aktivnu nastavu, vežbe i predavanja na fakultetima. To je ogroman benefit za naše studente”, istakla je tom prilikom Grujićeva, pomoćnica ministra prosvete.

S tim u vezi CMIT, REDAKCIJA, DRUGA PRAVNA LICA, INFOSTUD – NAJSTUDENT ( https://www.najstudent.com/prakse/cmit-program-prakse-2854 ) U SARADNJI SA FAKULTETIMA, PRE SVEGA SA FAKULTETOM POLITIČKIH NAUKA ( http://www.fpn.bg.ac.rs/34691 ) , oglasili su konkurs sa naslovom u nastavku:

CMIT – Centar za marketing i IT (NGO) I Ivensa Media Group (registrovani medij) usled povećanog obima posla, širenja medijskog prostora, koncipiranja novih projekata, raspisuju konkurs za nove članove, praktikante – web novinare. 

Vođenje programa podrazumeva “kreativno” mentorstvo kroz realan rad na više različitih projekata, sa naglaskom na poštovanju ideja i stručnog mišljenja mladih obrazovanih diplomaca, studenata koji podstiče profesionalni i lični razvoj pojedinaca, profesionalaca i budućih stručnjaka angažovanih u različitim oblastima  vezanim za KOMUNIKACIONO – INFORMACIONE TEHNOLOGIJE, NOVINARSTVO, MARKETING, PRODAJU, EKONOMIJU, MENADŽMENT – UPRAVLJANJE PROJEKTIMA I DRUGE SRODNE NAUKE.

DETALJAN OPIS MOŽETE VIDETI PRATEĆI LINKOVE – https://www.najstudent.com/prakse/cmit-program-prakse-2854 ,

http://www.fpn.bg.ac.rs/kategorija/konkursi

http://www.fpn.bg.ac.rs/34691

ili ako Vam je lakše prezeti dokument sa našeg portala

PRIJAVITE SE, TRAŽIMO BAŠ VAS !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.