June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

VUČIĆ: DOBILI SMO PREKO 2 MILIONA glasova, imamo ogromno poverenje naroda, najveće ikada u Srbiji ! OČEKUJEM više od 64 %

Predsednik Srbije ~ Aleksandar Vučić, direktno se uključio iz izbornog štaba SNS-a večeras i izdao saopštenje za medije.

Sa ponosom je prvo izjavio da : “lista koja je nosila njegovo ime, dobila ogromno poverenje naroda, najveće ikada u Srbiji, navodeći da je, za sada, osvojila više od dva miliona glasova.

Veruje da će konačan rezultat ići i PREKO 64 %

“U politici sam dugo, ali nikada ovakav trenutak nisam doživeo. Večeras smo dobili ogromno poverenje naroda, najveće ikad u Srbiji, u uslovima kada je malo ko u to verovao”, rekao je Vučić u obraćanju u izbornom štabu liste okupljene oko SNS.

Vučić je rekao da je SNS dobila više od 2 miliona glasova na izbrojenih nešto manje od 3,3 miliona izašlih građana, što je, kako je istakao, istorijski trenutak.

Istovremeno, kako je rekao, ta lista je dobila i veliko upozorenje naroda.

“Da moramo da budemo još odgovorniji i ozbiljniji i da moramo da budemo marljiviji i da napravimo najbolje moguće rezultate za građane”, rekao je Vučić.

Srpska napredna stranka trenutno ima 63,4 odsto glasova, a očekuje da će imati više od 64 odsto, izjavio je večeras lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Mi očekujemo kada dođu i glasovi sa KiM i iz inostranstva više od 64 odsto”, rekao je Vučić.

Napomenuo je da treba imati u vidu da je tih 64 odsto od izašlih.

“Pri tome računajte da ima 3,7 odsto nevažećih, što znači da imamo od važećih glasačkih listića preko 65 odsto, gotovo dve trećine glasova. To je nešto što se nikada neće ponoviti”, istakao je Vučić.

ZAHVALNICE SVIMA KOJI SU GLASALI

Vučić je zahvalio svim građanima što su uprkos lošim vremenskim prilikama, pretnjama koronom, kako ne treba da izađu na glasanje, kao i lupanjem u šerpe, razumeli da je budućnost Srbije važnija od svakog od nas.

Vučić je kazao da će Srbija nastaviti da čuva zdravlje građana i da ćemo morati da se pripremimo za tešku jesen.

Zahvalio je našim penzionerima i svima koji su uprkos svim neistinama i pretnjama imali dovoljno hrabrosti i snage da pokažu šta misle o budućnosti Srbije i kakavu budućnost žele.

“Hvala na istorijskoj podršci”, poručio je Vučić.

POBEDILI SMO SVUDA !!

“Pobedili smo svuda gde smo ranije gubili. Pobedili smo u svakom mestu u inostranstvu. Tamo gde nikada nismo pobedili i to strahovito i ubedljivo“, istakao je Vučić.

On je naveo da je u Republici Srpskoj izašlo 87 odsto prijavljenih birača, a njegova lista dobila je 90 odsto glasova.

“Pobedili smo svuda od Čikaga, Berna, Beča, Moskve, Sočija…”


Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.