June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

KORONA NAS UBIJA I EKONOMSKI! Još 325 zaraženih; VUČIĆ: NEMA VIŠE NOVČANE POMOĆI !

Otporni KORNA virus ne jenjava, a pomoći više nema. Šta je bilo pred izbore, bilo je …

Predsednik Vučić danas je odgovarao na pitanja novinara tokom posete u BATAJNICI.

Vrlo jasno je tom prilikom naglasio DA POMOĆI PRIVREDI I FIZIČKIM LICIMA VIŠE NEMA!

“Nema, ne može da obezbedi država još para (za pomoć privredi). Ako bude obezbeđivala još više, država će da ugrozi stabilnost i stopu javnog duga, a ja sam obećao narodu da nećemo preći stopu javnog duga 60 odsto u odnosu na BDP, što je Mastriht nivo”, rekao je Vučić.

“Mislite da imamo ćup pa dođete pa uzmete? Nađite takve predsednike, imate takve stručnjake koji su opljačkali zemlju i uvek kažu da država da još para”, rekao je Vučić.

Prema poslednjim informacijama, u Srbiji je koronavirus registrovan kod još 325 osoba, a kovid 19 odneo je još 8 života. U poslednja 24 časa testirane su 7.434 osobe. Na respiratorima je 86 pacijenata.

Na pojavu novog talasa COVID19 VIRUSA, infektolog Mijomir Pelemiš kaže “da treba jasno i glasno reći da virus nije oslabljen, a dokaz je da svi obolevaju. Vrlo je aktivan i od početka je ovde u Srbiji. “

“Virus ne bira uzrast, pitanje je samo kakav će biti ishod”, dodao je Pelemiš.

“Dokaz je da umiru i mlađi, bez i jedne jedine druge bolesti”, zaključio je infektolog Pelemiš.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.