July 3, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

NIJE TEORIJA ZAVERE! Stigli snimci i iz Kruševca, sa gomilom mrtvih vrabaca ispod 5G antena (VIDEO)

Uvođenje 5G MREŽE je otišlo predaleko. Skoro cela USA i dobar deo EVROPE je pod 5G antenama i repetitorima. Detaljna istraživanja još nisu urađena, ali postoji niz naučnih studija širom sveta koje tvrde da je zračenje 5G antena veoma opasno !

Uplašeni građani su nas kontaktirali sa snimkom i molbom da objavimo, uznemiravajuće snimke sa mrtvim PTICAMA, VRAPCIMA … ovoga puta iz KRUŠEVCA. Sve se dogodilo skoro od pre par sati, 1 dan.

Kako navode, nijedan medij neće da objavljuje o ovoj temi. Takođe evidentno je da se preko noći nameštaju BROJNE 5G ANTENE, da niču ” ko pečurke” i to se montiraju na STAMBENIM ZGRADAMA I SVIM DRUGIM OBJEKTIMA. U prilog slika iz KRALJEVA, sa Voždovca .

Dok sve više građana sa strukom tvrdi da je 5G mreža opasna po zdravlje ljudi, po sav živi svet i okruženje, jedni samo odmahuju rukom olako tvrdeći da su to sve priče i teorije zavere.

Nama ovaj snimak u nastavku deluje i te kako realno, više nego dovoljan je dokaz šta se dešava, šta možemo u budućnosti da očekujemo … Ovo je za nas veliki greh, kako navode građani i GENOCID, te molimo nadležne i udruženja za zaštitu životinja, sredine, stručnjake da odmah reaguju !

Molimo da delite dalje ovaj snimak i sve druge članke koje smo objavili u vezi ove problematike – teme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.