June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

JOŠ 16.11.2015. JE OBJAVLJEN PRILOG O KINESKOM EKSPERIMENTU TJ. KORONA VIRUSU (BIOLOŠKO ORUŽJE) VIDEO !!!

Pre 4 ipo godine emitovan je prilog u EMISIJI “LEONARDO” o KINESKOM EKSPRIMENTU, za koji niko tada nije obraćao pažnju. Prilog je čak emitovan i u EVROPI pa i u Srbiji.

Radilo se o naučnom eksperimentu ~ “KINESKOM SUPER VIRUSU“, koji jeste izazvao mnogo polemika u naučnoj zajednici, ali niko nije verovao da će TAKVA PRETNJA PO ČOVEČANSTVO BITI REALIZOVANA I TO 2019. GODINE. JOŠ TADA JE POTVRDJENO DA SE RADI O BIOLOŠKOM ORUŽJU i da taj eksperiment mora biti PREKINUT. Međutim posledice takvog “eksperimenta” vidimo danas.

UZET JE PROTEIN IZ SLEPIH MIŠEVA, te STAVLJEN NA STARI POZNATI VIRUS ~ SARS iz 2003. EFEKTI SU BILI UBITAČNI !! Tako je stvoren novi korona virus koji sada HARA SVETOM.

Za više detalja pogledajte obavezno pomenuti prilogvideo.

U prilog svemu navedenom DA JE NAMERNO KREIRAN VIRUS KAO BIOLOŠKO ORUŽJE, novinari naše redakcije pronašli su i ČLANAK IZ AMERIČKOG UGLEDNOG ČASOPISA – “NATURE MEDICINE”, SA SLIČNIM EKSPERIMENTOM, U SLIČNO VREME I SA SLIČNIM TJ. ISTIM KONSTATACIJAMA.

Ralph Barić, istraživač zaraznih bolesti na Univerzitetu Severna Karolina u mestu Chapel Hill, 9. novembra 2015. god. objavio je studiju o naporima svog tima da inicira virus sa površinskim proteinom SHC014 koronavirusa, koji je pronađen kod slepih miševa u Kini i kičmu / kod one koja izaziva teški akutni respiratorni sindrom sličan čoveku (SARS) kod miševa.

Hibridni virus mogao bi zaraziti ćelije ljudskih disajnih puteva i izazvati bolest kod miševa, sudeći prema rezultatima tima”, koji su objavljeni u časopisu Nature Medicine.

Međutim, još u oktobru 2013. godine, američka vlada izdala je saopštenje o zaustavljanju svih saveznih finansiranja za “studije o funkciji“, posebno zbog zabrinutosti i zbog gripa, SARS-a i sindroma respiratornog sindroma na Bliskom Istoku (MERS).

“NIH [Nacionalni zavodi za zdravlje] su finansirali takve studije jer pomažu u definisanju fundamentalne prirode interakcije ljudi i patogena, omogućavaju procenu pandemijskog potencijala zaraznih uzročnika i informišu o naporima za javno zdravlje i spremnost”, direktor NIH-a Francis Collins navodi se u tadašnjoj izjavi.

„Ove studije, međutim, uključuju i rizike po biološku sigurnost koje je potrebno bolje razumeti.“ – navodi se u zvaničnom američkom vladinom saopštenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.