May 24, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

POTVRĐENO! BEJRUT JE GAĐAN PROJEKTILIMA, U PITANJU JESTE TERORISTIČKI AKT ! VIDEO

Pisanje novinara IVENSE MEDIA GROUP o BEJRUTU (LINKOVI ) https://vesti-online-portal.in.rs/drustvo/bejrut-broji-zrtve-od-katastrofe-rusi-tvrde-uzrok-je-samo-nemar-i-nepaznja-drugi-kazu-u-pitanju-je-teroristicki-akt/ I https://vesti-online-portal.in.rs/drustvo/makron-dosao-medju-prezivele-u-liban-tramp-tvrdi-da-je-to-napad-i-bomba-eksplodirala/ se ispostavilo kao apsolutno tačno!

Bejrut je 04.08.2020. BOMBARDOVAN PROJEKTILIMA, NAMERNO GAĐAN najverovatnije od strane IZRAELSKIH SNAGA. Odgovornost se još utvrđuje.

Eksperti ovakav čin nazivaju čistim TERORISTIČKIM AKTOM !

U prilog pomenutom idu i video snimci na kojima se jasno vidi da projektili gađaju SKLADIŠTE sa oko 3000 tona veštačkog đubriva tj. amonijum nitrata.

I sami preživeli navode da su čuli te večeri PRVO AVIONE KOJI NADLEĆU GRAD, užasnu buku, pre samih detonacija – eksplozija kojih navode da je bilo više.

“Odgovorni će platiti”

Premijer Libana ~ Hasan Dijab kazao je da eksplozija u Bejrutu neće proći nekažnjeno i da će “odgovorni platiti za ono šta se desilo”.

Iako kao što navodimo uz video snimke svedoci su jasno čuli avione kako nadleću, uzrok “nesreće” i dalje nije poznat. Ministar unutrašnjih poslova Libana saopštio je da je neophodno da se sačeka rezultat istrage koja je u toku. 

Pogledajte obavezno video smimke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.