October 19, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

PREMINUO je košarkaš Crvene zvezde ~ Majkl Odžo, danas u teretani FK Partizan!

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde ~ Majkl Odžo preminuo je danas u Beogradu od posledica srčanog udara u 28. godini.

Nigerijskom košarkašu CRVENE ZVEZDE kojem je istekao ugovor ovog leta, na stadionu FK Partizan, u teretani, tokom treninga je pozlilo i kako se navodi u saopštenju doživeo je infarkt tokom individualnog treninga.

Taj današnji, poslednji trening koji je odradio u teretani, u Humskoj, koju KK Partizan iznajmljuje je bio koban po njega.

Odžo je imao trening, ali je tokom istog kolabirao i pao. Hitna pomoć je brzo došla na lice mesta. Odžo je reanimiran i hitno upućen u bolnicu. Kada je hitna pomoć krenula ka bolnici, on je i dalje bio živ, ali je ubrzo konstatovana smrt.

U Zvezdi je proveo poslednje 2 sezone, a iako mu je istekao ugovor sa Zvezdom, ostao je u Beogradu i individualno se pripremao za nov ugovor.

Tragična vest pogodila je sve, ne samo bivše saigrače već i navijače jer je ODŽO bio miljenik, a sa Zvezdom je osvojio ABA Superkup 2018. i KLS Superligu i ABA ligu godinu dana kasnije.

Odžo je rođen u Lagosu u Nigeriji 5. januara 1993. godine, imao je i pasoš Amerike, a tokom karijere je pre Zvezde igrao za FMP iz Železnika, a pre toga za koledž Florida Stejt seminolse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.