June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

KOMEMORACIJA I KREMACIJA ISIDORE BJELICE

Poznata, harizmatična spisateljica best sellera ~ Isidora Bjelica preminula je u sredu 5. avgusta, u Beogradu u 52. godini, nakon duge i teške borbe protiv karcinoma.

Danas 08.08.2020. u Sava centru održala se komemoracija povodom njene smrti, kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, njena porodica i brojni prijatelji.

Posle komemoracije, poslednji pozdrav upućen je danas sa početkom od 16 časova, na Novom groblju gde su se brojni oprostili do nje.

Kremirana je istog dana, na Novom groblju u Beogradu, a njena urna će biti položena u Aleji zaslužnih građana.

Potresne i bolne scene sa neizmernom tugom obeležle su ovaj dan. Isidora je iza sebe ostavila muža Nebojšu Pajkića, sina Lava, ćerku Vilu i njene neutešne roditelje koji su je nadživeli.

Kremaciji su prisustvovale i brojne poznate ličnosti, među kojima su Čeda Jovanović sa ženom Jelenom, Dajana Paunović, Mirjana Bobić Mojsilović, Milomir Marić, Svetlana Ceca Ražnatović i drugi.

Autor je više od 40 knjiga posvećenih različitim generacijama.

Rođena je u Sarajevu 1967. godine gde je završila gimnaziju, a u Beogradu je završila FDU, gde je i magistrirala.

Redakcija IVENSE MEDIA GROUP na čelu sa glavnom urednicom se oprašta sa rečima ~ “TI SI VEČNA, JER SU VEČNA DELA TVOJA, POZDRAV ISIDORA.”

I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.