May 25, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

FILMSKA INDUSTRIJA, ŠOU BIZNIS, MUZIČARI, POLITIČARI, MAGAZINI… SVE JE PREVARA I OBMANA! LAŽNO SE PREDSTAVLJAJU (VIDEO) !!

Ako ste robovali trendovima koje nameću magazini i pojedini mediji; držali dijete, izgladnjivali se, mučili svoje telo do iscrpljenosti u teretanama, žudeli za izgledom manekenki, izvajanih ili tankih nogu bez strija i celulita, uskih kukova, bujnih grudi (silikonskih), lica bez bora, a napućenih usana… tj. sve ono što nam televizija, filmska – muzička industrija, plaćeni mediji nameću i svetski trendovi, moraćemo grubo da Vas probudimo iz te KOME i šokiramo sa činjenicom da se kod VEĆINE JAVNIH LIČNOSTI I ZVEZDA radi ne samo o skupim hiruškim zahvatima, o plastici, stalnim estetskim intervencijama, već o onim najkompleksnijim kao kod PROMENA POLA, DAKLE REČ JE O TRANSVESTITIMA ! !

NEVEROVATNO KAKO NAM JE PROMAKLO ono što nam je pred očima sve vreme! Kako su nas prevarili, obmanuli sve ove godine, decenije i tolike generacije, ali razotkriveni su i prenosimo sve do detalja o najvećim svetskim zvezdama I JAVNIM LIČNOSTIMA poput : MADONE, EJMI VAJNHAUS, MIŠEL OBAME, MARAJE KERI, SELIN DION, LADY GAGE, ŠER, SESTRE VILIAMS, ANDŽELINE DŽOLI, DŽENIFER GARNER …ITD.

LOBANJA, VILICA, PROPORCIJE, KUKOVI ILI KARLICA, STRUK, RAMENA, PA ČAK I VISINA … JEDINI SU PARAMETRI – INDIKATORI KOJI POKAZUJU DA LI SE RADI O BIOLOŠKOJ ŽENI LI NE. MUŠKARCI IMAJU I ADAMOVU JABUKU SA MIŠIĆAVIJIM TELOM, BEZ CELULITA I MASNIH NASLAGA KOJE SU SVOJSTVENE VIŠE ŽENAMA.

SA INVAZIJOM PASTIČNE HIRURGIJE I ESTETIKE, ZNATNO JE OTEŽANO RAZLUČITI KO JE KO, ALI U VIDEO KLIPOVIMA SVE JE OBJAŠNJENO ZA SVAKOG POSEBNO.

Što se tiče muzičke industrije, ako ste pevač – pevačica vaše telo je instrument. KASTRATI su još uvek aktuelni, iako su u prethodnom periodu bili vezani za crkvene horove, operu, klasičnu muziku … Reč kastrat dolazi od italijanske reči castrati i odnosi se na muški sopran ili mecosopran, a produkovan kastracijom pevača pre ulaska u pubertet i dosezanja polne zrelosti.

KASTRACIJA OTKAZUJE PUBERTET, TE GLAS DOBIJA DRUGAČIJI KVALITET. Kastrati su bili prve internacionalne muzičke zvezde, kraljevi operske scene, ali s druge strane, kastriranje pre puberteta dovodilo je do niza posledica u psiho-fizičkom razvoju deteta. Osim što polno nikada nisu sazrevali, nedostatak testosterona dovodio je do toga da im glas nikada ne mutira, te i do potpunog izostanka maljavosti. Veruje se da ova pojava nije stvar prošlosti, te da je i danas aktuelna U MUZIČKOJ INDUSTRIJI – ŠOU BIZNISU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.