June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

TRAMP: NAŠA ZEMLJA JE UGROŽENA, OVO SU PRESUDNI, ISTORIJSKI IZBORI !

Aktuelni predsednik Amerike ~ Donald Tramp juče je formalno prihvatio republikansku nominaciju za predsednika Sjedinjenih Američkih Država u Beloj kući, tokom poslednje večeri Republikanske nacionalne konvencije. Govor ispred Bele kuće, na trvanjaku pratilo je oko 21,6 miliona Amerikanaca.

Više puta tokom govora osvrnuo se na “KINESKI VIRUS”, robovanje KINI i na protivničkog kandidata ~DŽO BAJDENA, čiji govor na Nacionalnoj konvenciji demokrata je pratilo oko 24,6 miliona Amerikanaca.

U svom govoru je istakao “da bi pobeda Bajdena samo pogoršala krize koje su zahvatile zemlju i vodila u potpunu anarhiju”. Navodi i da su to presudni, od velikog značaja izbori.

BBC navodi da je Tramp u govoru spomenuo Bajdena više od 40 puta, a da kandidat demokrata nije nijednom spomenuo Trampa u svom govoru prošle nedelje.

Bitno je istaći da su demonstranti protestovali ispred Bele kuće dok je Tramp držao svoj govor, trubeći sirenama.

Ceo Trampov istorijski govor u trajanju od oko sat ipo, možete pogledati u nastavku, aktiviranjem video klipa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.