June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

FRAPANTAN INTERVJU MILA ĐUKANOVIĆA: “Za CG ćemo se BORITI I U ŠUMI AKO TREBA, KAO NAŠI PRECI KOJI SU SE BORILI ZA SLOBODU !”; OŠTRO PRIČA O SRBIMA!

U emisiji “FACE TO FACE”, koja obeležava 30 godina od prvog emitovanja i večeras otvara novu sezonu upravo sa političarem koji je 30 godina na političkoj sceni koliko i postoji pomenuta emisija, gost je bio niko drugi nego ~ MILO ĐUKANOVIĆ.

Do sada neviđen intervju i frapantne izjave je dao tokom emisije, večeras.

Aktuelni predsednik CRNE GORE, posle burnih i neizvestnih izbora, održanih 30. avgusta, iskoristio je medijski prostor kako bi još jednom svojim izlaganjem fascinirao. 

-“Nema nikakvih odustajanja, borimo se za novi sistem vrednosti u CRNOJ GORI. Za nove vrednosti, navešću 3 : građanska država, multietnička demokratija i evropski sistem vrednosti. Borio sam se 14 godina kao vlast za te prave vrednosti, a sada kao opozicija ću još srčanije da se borim za iste” izjavljuje Milo.

Navodi dalje, da PRIZNAJE PORAZ I DA SU SA PRAVOM POBEDILI, da je prvi put u opoziciji. Te nastavlja : “Nismo mi pupčanom vrpcom vezani za VLAST, ali jesmo za CRNU GORU I ZA SISTEM VREDNOSTI .

“Za Crnu Goru ćemo se BORITI I U ŠUMI AKO TREBA, KAO NAŠI PRECI KOJI SU SE BORILI ZA SLOBODU !”

-“Svim svojim bićem sam u CRNOJ GORI. Poštujem odluku sa izbora, to je demokratski epilog”.

A ŠTO SE TIČE SRBA, LITIJA I ZAŠTITE interesa SRBA U CG, kaže da bi isto podrazumevalo rušenje SUVERENITETA DRŽAVE i bezprizorno mešanje u UNUTRAŠNJI POLITIČKI ŽIVOT CG …

-“NE MIRIM SE SA UGROŽAVANJEM CRNE GORE ! To je atak na našu tekovinu I BRANIĆEMO TO SVIM SREDSTVIMA …”

Ostatak frapantnog intervjua sa MILOM ĐUKANOVIĆEM pogledajte u nastavku .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.