July 3, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

JOVANA I SRĐAN ipak ostaju na PRVOJ?! EMISIJA SE EMITUJE VEĆ U PONEDELJAK

Niko nije ni slutio da će toliko prašine da se “podigne” oko TV LICA i tandema ~ JOVANE Joksimović i Srđana Predojevića, koji će prema poslednjoj informaciji ipak ostati na Prvoj televiziji! Marketing eksperti bi se zakunuli da se radi o običnom triku i trci za REJTING !

Kako saznajemo, voditelje ćemo na pomenutoj televiziji gledati već sutra, u ponedeljak 21. septembra.

Jutarnji program umesto njih, do sada su vodili Filip Čukanović i Marija Savić Stamenić.

Vest o tome da ipak ostaju na Prvoj, obelodanio je sam Srđan Predojević u vidu storija na kom je objavio spisak gostiju koji će sutra biti gosti Jovani i njemu u Jutarnjem programu TV PRVA.

Do samo pre 2, 3 dana bilo je potpuno nepoznato GDE SU NESTALA TV LICA sa kojima su se mnogi budili, spremali za poslove, školsku nastavu… a i pitali se gde će Jovana i Srđan nastaviti karijere i da li će i dalje raditi zajedno, kako su gledaoci i navikli ??

Kako nezvanično saznajemo došlo je do mimoilaženja u mišljenima i stavovima između PRODUKCIJE I TV LICA i to je navodno glavni razlog odluke da posle dve godine napuste ovu televiziju i emisiju “Jutro sa Jovanom i Srđanom. Momentalni otkaz njih dvoje su dali u četvrtak 17.09.2020. kako saznajemo.

Poznato je da je Jovana 2016. godine otvorila svoju PR agenciju, a Srđan uveliko ima dozvolu pilota, te da bi olako mogli da zamene svoja primarna zanimanja tv voditelja i novinara.

Jovana je dobila i poziv da pređe na televiziju od supruga ŽELJKA JOKSIMOVIĆA pod nazivom K1, ali još nije poznato da li je prihvatila neki angažman.

– Ja se bavim informativnim sadržajem, dnevnopolitičkim temama. A to nije koncept koji moj suprug pravi. Tako da, ako bude odlučio da otvora neku televiziju koja će biti informativnog karaktera, rado ću razmisliti o ponudi koju mi bude dao – rekla je u martu ove godine Joksimovićeva.

Podsećanja radi, poznati tandem ~ Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS-u gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na “Pink” gde su se zadržali osam godina, a na kraju su prešli na “Prvu” da bi nakon 2 godine na istoj usledila bura oko ostanka i emitovanja emisije. Nakon dolaska na “Prvu” bili su voditelji emisije “Jutro sa Jovanom i Srđanom .

Nijedno od njih se nije oglasilo po ovom pitanju tj. problemu, kao ni Televizija “Prva” sa zvaničnim saopštenjem za javnost. Pratićemo dalji tok situacije.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.