June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

UDARNA VEST! POZITIVAN TRAMP PREVEZEN U BOLNICU, IMA VISOKU TEMPERATURU; JOŠ MESEC DANA DO USA IZBORA !!

Ovo mu nije trebalo! Kao bomba je odjeknula vest, koju su svi inostrani mediji preneli da su TRAMP I PRVA DAMA AMERIKE – MELANIJA ZARAŽENI TJ. POZITIVNI NA KORONA VIRUS.

Sve to se dešava usred kampanje, napete trke za predsednika USA, pred predsedničke izbore koji se održavaju 3. Novembra 2020. godine.

Pre manje od sat vremena stigla je vest, koju su opet preneli KAO UDARNU SVI SVETSKI MEDIJI da je aktuelni PREDSEDNIK TRAMP HITNO PREBAČEN U BOLNICU.

U saopštenju iz BELE KUĆE navodi se da je “Američki predsednik Donald Tramp prebačen u Nacionalni vojno-medicinski centar “Volter Rid” gde će ostati nekoliko dana po savetu lekara”.

“Američkom predsedniku je potvrđen korona virus i satima ima povišenu temperaturu”, rekao je izvor CNN-a.

Kako prenosi BBC, Trampu je prepisana terapija regeneronom, koktelom poliklonalnih antitela u kojem se nalaze i cink, vitamini…

Predsednik SAD Donald Tramp oseća se “umorno, ali je dobro raspoložen” i uzima terapiju za korona virus, rekao je njegov lekar dr Šon Konli.

IZVOR : LINK ~ https://www.nbcnews.com/news/us-news/live-blog/2020-10-02-trump-covid-n1241780

U intervjuu za KPRC 2, dr Peter Hotez, dekan Nacionalne škole za tropsku medicinu na Medicinskom fakultetu Bailor, rekao je da je od ključne važnosti da država zaštiti vrhovnog komandanta i veruje da predsednika treba nadgledati u bolničkom okruženju, a ne u Beloj kući.

Zbog njegovih godina, faktora rizika i simptoma, zaista je ovo neko koga biste mogli hospitalizovati, čak i ako nije osoba visokog profila“, rekao je Hotez.

„Činjenica da, naravno, postoji određena nacionalna zabrinutosti za bezbednost, nema prostora za greške i ne znam kakav kapacitet za nadgledanje imaju u Beloj kući, ali bih imao vrlo nizak prag za prijem u Nacionalni medicinski centar Valter Reed. Dalje, Hotez je rekao da bi predsednik trebao odmah početi da prima lekove na recept.

„Osećao bih se bolje kada bi ga nadzirali u bolnici, a onda bismo potencijalno mogli da pogledamo sve tretmane, a postoji veliki broj njih, što radimo ovde u Teksasovom medicinskom centru, uključujući terapiju deksametazonom i koagulantima pa i dobijanje neutralizujućih antitela … objasnio je dr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.