June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ŠOK!! U CG UPUCAN, RANO JUTROS, PREDSEDNIK DPS-A I PRIPADNIK POLICIJE, SVE INFO

Znali smo da je društvo duboko podeljeno, politički polarizovano u CG, da je napeta situacija posle svrgavanja DPS-a i MILA ĐUKANOVIĆa sa VLASTI, ali da će doći do upucavanja jednog od predsednika DPS-a i pripadnika policije, nismo ni sanjali da je stanje u CG tako alarmantno i zabrinjavajuće!

Sve se dogodilo u BARU, kada je iza ponoći, rano jutros oko 3h, muškarac uleteo sa pištoljem u objekat, posle verbalnog prepucavanja i pucao nasumično, prilikom čega je ranjen političar iz DPS-a i jedan policajac!

Tačnije iz policijskog izveštaja stoji da se pucnjava dogodila u 03:15 ispred lokala Makina Vučinića u naselju Pečurice u Baru.

Iz Uprave policije medijima je nezvanično saopšteno da je dežurna služba Centra bezbjednosti Bar u 03.50 sati obaveštena da je u jednom lokalu došlo do upotrebe vatrenog oružja i da su ranjene dve osobe, koje su van životne opasnosti.

“Izlaskom na mesto događaja utvrđeno je da je događaju prethodila svađa vlasnika lokala sa izvršiocem B. Đ. koji se nedugo zatim sa oružjem vratio u navedeni lokal i počeo nasumično da puca u pravcu lokala, a zatim i u unutrašnjost, gde su se nalazili vlasnik lokala i osoblje”, rečeno je nezvanično iz policije.

Povređeni su je Đ. A. iz Bara, službenik Uprave policije koji je zadobio povrede u predelu stopala, a prostrelnu ranu zadobio je B.J, koji je predsednik Saveta mladih DPS Bar i odbornik te partije u lokalnom parlamentu.

Policija od tada intenzivno traga za Branislavom Đukićem (36) koji je sinoć, kako se veruje, ranio dvojicu visoko rangiranih službenika – Đ. A. i B.J.

Ranjeni Odbornik DPS-a ~ BOŽIDAR JANKOVIĆ, koji je predsednik Saveta mladih DPS Bar i odbornik te partije u lokalnom parlamentu, sa članstvom u Savjetu Savjeta mladih, Opštinskom odboru Bar, Glavnom odboru, Klubu odbornika Bar … hitno je prebačen u bolnicu i za sada nije životno ugrožen. Traje potraga za osumnjičenim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.