September 28, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

I GLUMAC IVAN BEKJAREV NAS JE NAPUSTIO U 74. GODINI ŽIVOTA ; BIO JE U KOMI I NA RESPIRATORU !

Glumac Ivan Bekjarev, popularni “Kurčubić” i “Despotović” iz omiljenih TV serija, danas je preminuo od POSLEDICA KORONA VIRUSA. Krajem oktobra bio je pozitivan na korona virus, tačnije Bekjarev se pre 11 dana zarazio korona virusom, a pre desetak dana pogoršalo mu se zdravstveno stanje, nakon čega je danas i preminuo u 74. godini.

Glumačka legenda rođen je u Beogradu 6. aprila 1946. godine.

Pamtićemo ga po maestralno odigranim ulogama pre svega u kultnim serijama kao što su “Bolji život” i “Srećni ljudi”, kao i u veoma gledanim serijama “Otpisani”, “Više od igre”, “Kraj dinastije Obrenović” i drugima.

Snimio je preko 50 filmova u bivšoj SFRJ, Srbiji, Danskoj, Italiji i dr. Za doprinos izabran je za člana Akademije za filmsku umetnost i nauku (AFUN).

Imao je i veći broj svojih šou programa na raznim televizijama. Takođe, igrao je i pevao glavne uloge u mnogim kabareima i mjuziklima, operetama i dr.

Osvojio je veliki broj nagrada, a poslednju “Zlatni ćuran za životno delo” na Danima komedije u Jagodini 2016. godine.

Poslednju ulogu ostvario je u filmu “Bilo jednom u Srbiji” reditelja Petra Ristovskog.

 Tužnim povodom oglasio se i Milan Kalinić, koji je bio u Ivanovoj klasi na fakultetu.

On je otkrio potresne detalje o poslednjim danima slavnog glumca i njegovoj teškoj borbi sa opakim korona virusom.

– “Ivan se namučio mnogo. Mislim da se smirio, da je olakšao i dušu i sve. Nismo mogli da se čujemo u poslednje vreme. Klasa naša je između sebe delila informacije o njegovom zdravstvenom stanju. Niko nije mogao da se čuje sa njim, on je bio u komi i na respiratoru. Bio je u jako teškom stanju, mnogo se mučio…

– “Bilo je jako ozbiljno, svi smo se nadali, ali smo se potajno pripremali na to najstrašnije, na te loše vesti. Svi smo se nadali da može nešto da se promeni, ali je bilo jako teško” – zaključio je Kalinić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.