June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

MAFIJA I PLAĆENE UBICE HTELE DA UBIJU VUČIĆA! VUČIĆ: “Da li se plašim? NE PLAŠIM se uopšte”, INFO + VIDEO!

Čaba Der (39), “nasmejani ubica” koji je uhapšen 1. marta 2019. u Pragu zbog naručenog ubistva Nebojše Markovića i još dve likvidacije u Holandiji i Mađarskoj, priznao je policiji u Budimpešti tj. otkrio je da je dobio ponudu od dve različite kriminalne organizacije s naših prostora da ubije predsednika Srbije – ALEKSANDRA VUČIĆA!

Prema podacima španske policije, Čaba je 28. avgusta 2017. u Barseloni vođi rakovičkog klana Nebojši Stojkoviću Stojketu (51) četiri puta pucao u glavu i grudi, a prst mu je odsjekao u znak opomene. Široj javnosti je postao poznat 5. januara 2019, kada je hladnokrvno ubio Nebojšu Markovića (37) na Banovom brdu.

Nebojša Marković ubijen je greškom pošto ga je Čaba Der zamenio za Aleksandra Šarca, koji je pre par nedelja ranjen u TC Ušće usled čega je nešto kasnije i preminuo. Inače, ubijeni Nebojša bio je Šarčev zet.

Kako se piše i navodi u medijskim krugovima Čaba Der (38) iz Čantavira, kod Subotice, prvo je bio sitan lopov, koga su u Kazneno popravnom zavodu Sremska Mitrovica, preobrazili u plaćenog ubicu. On je u Novom Sadu, u kafani na Trgu mladenaca, pred desetinom gostiju iz pištolja 2004.godine usmrtio Branislava Jelačića, a sa lica mesta pobegao biciklom.

Čaba Đer je trenutno u pritvoru u Mađarskoj zbog sumnje da je ubio najmanje troje ljudi.

Snimak hapšenja Čabe pogledajte u nastavku

VUČIĆ NE ZNA ZA STRAH, IDE NAPRED !

Upitan da li se plaši zbog svega pomenutog mafije i naloga za ubistvo, Vučić je poručio da ne oseća strah.

 -“Nemam baš nikakav strah, ne interesuje me šta ko pokušava da uradi”- rekao je on.

– “Svakako neće ništa prekinuti, ni pruge, ni puteve. Nemam baš nikakav strah, ne interesuje me šta ko pokušava da uradi ” rekao je on.

“Malopre sam dobio informaciju da je istina da je on to rekao. Ali da li se plašim? Ne plašim se uopšte. Kada imate snove i ostvarujete ih, verujete u ono što radite, što bih brinuo? Hoće li da zaustave prugu Beograd – Novi Sad – Subotica? Hoće li da zaustave isplatu 10.000 zdravstvenim radnicima kao našu minimalnu zahvalnost?”, zaključio je predsednik Vučić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.