June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

SAZNAJEMO: U ZGRADI MUPA UBIO SE POLICAJAC službenim PIŠTOLJEM! IMA PROSTRELNU RANU U PREDELU GLAVE … INFO

Kao bomba je odjeknula vest da je NAVODNO, POLICAJAC SA INICIJALIMA  D. S (51) iz okoline Pančeva tačnije iz Kačareva, a koji je došao u PU Pančevo da radi sa Kosova i Metohije, izvršio samoubistvo !

Kako se navodi “beživotno telo muškarca pronađeno je u prostorijama policijske stanice u Pančevu.”

Iz Višeg javnog tužilaštva dalje navode da je evidentirana prostrelna rana u predelu glave. Na licu mesta izvršen je uviđaj kome je prisustvovao dežurni zamenik Višeg javnog tužioca. U okviru predistražnog postupka tužilaštvo je naložilo obdukciju radi utvrđenja tačnog uzroka smrti.

Za medije je pouzdan izvor naveo i da se policajac D.S. ubio službenim pištoljem, a da je ostavio oproštajno pismo kao i novac za sahranu.

D.S. inače je važio za odličnog policajca i kolegu bez mrlje u radnoj biografiji, a kao razlog zašto je odlučio da sebi oduzme život spominju se porodični problemi.

Takođe telo D. S. (51) policijskog službenika, koji je u tom trenutku bio je van dužnosti, pronađeno je u subotu u jutarnjim časovima, u Ulici Jove Maksina  41/A, 26101 Pančevo. Navodno on je na slobodan dan došao do policijske stanice, gde je radio, otišao do kasete sa stvarima gde se presvači i pucao u sebe iz službenog pištolja.

Čekaju se nalazi i izveštaji obdukcije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.