May 24, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

I DALJE JE U TOKU GAŠENJE VELIKOG POŽARA U BULEVARU, VEĆINA STANARA EVAKUISANA; NA SMRT SU PREPLAŠENI !!

Kako saznajemo u toku je gašenje velikog požara i vrćanje situacije pod kontrolu.

VELIKI požar, opasna vatrena stihija je izbila oko 11.40 časova, u magacinu robe u podrumu naseljene stambene zgrade, na uglu ulica Južni Bulevar i Maksim Gorki u Beogradu.

Informacije su potvrđene iz MUP-a . Kako navode povređenih nema a pričinjena je velika materijalna šteta, budući da se radi o MAGACINU KINESKE ROBNE KUĆE.

Intervencija gašenja je još u toku i kako samo naveli požar je sada pod kontrolom zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca kojih je čak 8 ekipa odmah izašlo na teren i pokušavaju od podneva da lokalizuju vatrenu stihiju.

Iz magacina koji se nalazi u podrumu zgrade još kulja dim koji se širi celom ulicom i kroz ceo kraj. Stanari te zgrade su nekako evakuisani, a vatrogasci su im rekli da ne smeju da idu liftom a ni stepenicama!

Reporteri drugih redakcija sa lica mesta javljaju da su stanari jako uznemireni i uplašeni jer se magacin prostire u podrumu duž cele zgrade koja ima devet spratova i dim se širi kroz celu zgradu.

Pojedini stanari ostali su u svojim stanovima dok drama traje.

 Zavladala je panika i strah među stanarima okolnih grada, koji su isto evakuisani i izašli su ispred zgrade i gledaju kako se vatrogasci bore sa vatrom.

– Sin mi je ostao u stanu i zvao me i rekao: “Mama šta da radim, neki dim je, da li da izlazim napolje?” – ispričala je jedna od stanarki zgrade.

MAGACIN JE POTPUNO UNIŠTEN !

Istraga je u toku, koja će pokazati da li je požar podmetnut.

VIDEO SNIMAK U NASTAVKU

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.