June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

Grad BEOGRAD doneo konačnu odluku za PRAZNIČNI PERIOD! JAKO TUŽNO

Kako se približavaju praznici pre svega NOVA GODINA, BADNJE VEČE, BOŽIĆ… Beograđani naviknuti na raju, graju, igru, veselje, pune ulice, vatromet, manifestacije itd. pitaju se ŠTA ĆE BITI OVE GODINE, DA LI ĆE BITI NOVOGODIŠNJEG SLAVLjA UOPŠTE, DA LI NAM JE ZABRANJENO KOLEKTIVNO SLAVLJE ??

Grad Beograd doneo je večeras konačnu odluku,  a posle dopisa Gradskog zavoda za javno zdravlje, te je rešeno da se ove godine NE organizuju tradicionalne novogodišnje manifestacije, a što je potvrdio i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Tačnije Vesić je naglasio da Grad Beograd ove godine u budžetu nije predvideo nijedan dinar za organizaciju dočeka Nove godine. 

Prema toj odluci, Grad Beograd ne organizuje nijedan javni događaj povodom dočeka Nove 2021. godine. 

– Sa ovom odlukom čekali smo do danas kada smo dobili zvaničan stav Gradskog zavoda za javno zdravlje da nema uslova za organizaciju ovih događaja – kazao je Vesić. 

On napominje da to znači da ove godine neće biti ni Božićnog seoceta, ni Ulice otvorenog srca, ni Trga bajki, ni popularnih tezgi u Knez Mihajlovoj, ni programa ‘Beograd otmeno’, ni tradicionalnih koncerata ispred Doma Narodne skupštine, ni vatrometa. 

– Pozivamo sve Beograđanke i Beograđane da poštuju sve mere, da nose zaštitne maske i da ne odlaze na mesta gde ima mnogo okupljenih ljudi. Kompanijama koje su želele da budu sponzori novogodišnjih programa zahvaljujemo i pozivamo ih da taj novac uplate u dobrotvorne svrhe ili za kupovinu medicinske opreme. Samo tako dočekaćemo živi i zdravi 2021. godinu za koju svi verujemo da će biti srećnija od ove koja se završava – poručio je Vesić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.