September 28, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

LAŽNA POLICIJA OPET NAPADA GRAĐANE! ZA PAR SATI 2 PRIJAVE I PLJAČKE !!!

O toj hronologiji, patologiji, rak rani društva i ključnoj problematici u Srbiji pisali smo već na tu temu :

Večeras se desio još jedan napad “lažne policije” i pljačka, u Ulici Kraljice Katarine 69, na beogradskoj opštini Čukarica.

Dve žene opljčkale su danas uz pretnju pištoljem Mihajla B. (49) iz Beograda, saznaje “Blic”.

Kako saznajemo dalje, Mihajlo je oko 20 sati na “sistem 192” prijavio da su njemu poznato žensko lice, u društvu sa NN licem koje se predstavilo kao policijski službenik, ušli u stan i uz pretnju pištoljem oduzeli 55.000 dinara i 10 kutija lekova za lečenje zavisnosti od opioida.

A  jutros su dvojica razbojnika, koji su se takođe predstavili kao policajci, opljačkali Sašu P. na Zvezdari. Oni su vezali njega i njegovu sestru i pod pretnjom pištoljem odneli više od 100.000 dinara.

ŠTA JE SLEDEĆE ? KO JE SLEDEĆI ? KAKO JE MOGUĆE UOPŠTE DA SE OVO DOGAĐA U SRBIJI ??

Molimo građane da sve odmah prijave pozivanjem na broj 192 ili odlaskom u najbližu policijsku stanicu, a i da prenesu REDAKCIJI IVENSE MEDIA GROUP svoja neželjena, negativna iskustva povezana sa ovom problematikom.

1 thought on “LAŽNA POLICIJA OPET NAPADA GRAĐANE! ZA PAR SATI 2 PRIJAVE I PLJAČKE !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.