May 24, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

KAKO JE OVO MOGUĆE? PRONAĐEN PUN BROD ČISTOG KOKAINA TEŠKOG VIŠE OD POLA TONE, a BEZ POSADE ! FOTO + VIDEO

Droga koja je bila spakovana u pakovanjima od jednog kilograma i sakrivena u tajnim pregradama, sa oznakama KW pronađena je kod Maršalskih ostrva.

Napušten i nasukan čamac tj. brod dužine od 5,5 metara bio je napunjen sa najčistijim KOKAINOM teškim oko 649 kilograma, a pronađenim u Pacifiku, na jednom od koralnih ostrva arhipelaga, prošle nedelje!

Policija Maršalskih Ostrva tvrdi da je to najveća zaplena u istoriji te zemlje.

Tužilac u Madžuru je rekao da se veruje da je čamac plutao godinu ili dve dana na moru, kao i da je verovatno stigao iz pravca Latinske Amerike ili Srednje Amerike.

-“Nije neuobičajeno da tovar sa brodova završi na obalama Maršalskih Ostrva”.

Pošiljke droge su i ranije stizale do ovih ostrva, ali je ove nedelje reč o rekordnoj zapleni, prenosi Beta.

Lokalna policija je izjavila da su nedozvoljen teret spalili u utorak, osim dva paketa koja će biti predata američkoj agenciji za borbu protiv droge na analizu.

Ima više spekulacija i pretpostavki, šta se dogodilo sa “posadom” ovog broda. Po jednoj, krijumčari su napustili čamac u strahu da će biti otkriveni, prema drugoj teoriji uleteli su u oluju, a ima i teorija da je došlo do ubistva posade i da je čamac plutao možda i godinu – dve sve dok se nije nasukao.

Video snimak pogledajte na linku

https://www.telegraf.rs/fcea238c-c5e8-4c41-bdf5-4368f9235e0a

blob:https://www.telegraf.rs/fcea238c-c5e8-4c41-bdf5-4368f9235e0a

IZVOR : TELEGRAF


Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.