May 25, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

HAOS U CENTRU BEOGRADA ! IZREŠETAN TELOHRANITELJ ADVOKATA KOJI JE BIO META ! INFO

Danas, oko 10 sati u centru Beograda, Resavskoj ulici kod broja 34 nepoznati napadač, NN LICE pucalo je iz pištolja ispred kancelarije advokata M. V. ( MARKO VUJOŠEVIĆ) i ranio jednog muškarca za kog očevici kažu da je obezbeđenje advokata.

Kako IVENSA MEDIA GROUP saznaje upucan je Stefan Š. telohranitelj pomenutog advokata M.V čija je kancelarija u toj zgradi, pod brojem 34.

Na telohranitelja STEFANA ispaljeno je 5 hitaca, kako navode i to u noge.

Kako je preneo B92 Vujošević je izjavio da je sa Stefanom stajao u prizemlju zgrade ispred lifta kada im je prišao maskirani muškarac i počeo da puca.

Očevici su videli napadača u tamnoj jakni kako beži uz Resavsku ulicu, ka Crkvi Svetog Marka. Neki od njih su dodali da je prvo ispaljeno pet hitaca, a posle kraće pauze još tri.

Policija trenutno obavlja uviđaj, a tokom istog saobraćaj u tom delu grada je zaustavljen. Mediji prenose da su oni uzeli snimke sa nadzornih kamera, a da je jedna od njih snimila napadača.

Ranjeni je kolima Hitne pomoći prevezen u institut za ortopediju na Dedinju.

Ekskluzivno za Kurir advokat VUJOŠEVIĆ je izjavio :

-“Stefan je stao da me zaštiti i doslovno mi spasao život” – priča advokat Vujošević za Kurir dodajući da je napadač ispalio više hitaca ali da ne zna tačno koliko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.