June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

VEČERAS, NA VRAČARU, MALOLETNIK PUCAO PO TINEJDŽERIMA ! RANIO DVOJICU; INFO

Sve se odigralo na Vračaru, u Čuburskom parku, večeras oko 22 sata kada je PETAR Z. (17) ispalio više hitaca prema dvojici tinejdžera, dok se za drugim pucačem traga koji se po priči dao u bekstvo tj. pobegao je automobilom.

-“Policija intenzivno traga za drugim izvršiocem”, saopštio je MUP.

Kako prenose mediji MUP je munjevito reagovao, a dve ekipe Hitne pomoći su došle na lice mesta zločina.

Ranjeni su Damir K. (19) koji je prevezen hitno u Urgentni centar i Lazar M. (17) koji je prebačen na Institut za majku i dete. Damir je upucan u stopalo, a Lazar u butinu.

-“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Interventne jedinice efikasnom akcijom uhapsili su sedamnaestogodišnjeg muškarca neposredno nakon što je, kako se sumnja, vatrenim oružjem pucao na dva muškarca. Kako se sumnja on je, oko 22 časa u Čuburskom parku u Beogradu, iz vatrenog oružja ispalio više hitaca u predelu nogu devetnaestogodišnjeg i sedamnaestogodišnjeg muškarca. Policija intenzivno traga za drugim izvršiocem”, saopštio je MUP.

Prema rečima stanara obližnjih zgrada, u parku se često skupljaju sumnjivi muškarci za koje oni tvrde da su dileri narkotika.

– Pretpostavljam da se desio obračun zbog droge. Čula sam dva pucnja – rekla je stanarka.

Policija je i dalje na licu mesta, kao i uhapšeni. Istraga je u toku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.