September 28, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

I POSLE PROMENE VLASTI U CG, SRBE UGNJETAVAJU! UHAPŠENO I PROTERANO NJIH 8, pa i članovi SNS-a INFO !!

SVIH 8 UHAPŠENIH SRBA, došli su poslovno u CRNU GORU uoči izbora, tačnije ističu radi “obavljanje poslova uređenja podataka i elektronske obrade baze članstva kroz primenu novih tehnoloških rešenja”.

Kako IVENSA MEDIA GROUP saznaje saslušano je ukupno 9 naših državaljana. Za sada se za 1 ne zna identitet i gde je isti. Kako se pročulo iz medija među njima su i članovi vladajuće Srpske napredne stranke.

Preostalih 8 državljana Srbije koje je Nikšićka policija proterala po imenu i prezimenu: Jelenu Denić, Jelenu Nešić, Oliveru Đorđević, Andrijanu Stanković, Vuka Mladenovića, Nikolu Aleksića, Vladimira Vojvodića i Bojana Delića.

Kako tvrdi podgorička Antena M, proterani državljani Srbije bili su zaduženi da u narednih dvadesetak dana, uoči izbora u Nikšiću, evidentiraju članove jedne prosrpske partije za naknadu od 500 eura.

Policija je kontrolisala osnov njihovog boravka u Crnoj Gori i dozvole za rad, s obzirom na to da se, kako tvrdi, radi o stranim državljanima koji imaju potpisane ugovore o radu sa jednom partijom.

CdM navodi, pozivajući se na nezvanične informacije, da su oni imali ugovore o radu, ali ne i dozvole za rad shodno zakonskim propisima.

Državljani Srbije, a i mediji u Crnoj Gori su prenosili prethodnih dana da je isto bilo incidenata, da su zaustavljali Srbe na granicama, da su ih privodili i nalazili ZASTAVE RS I VEĆE SVOTE NOVCA.

– Današnja akcija policije u Nikšiću, u kojoj se desio klasični prepad i atak na ljude iz Srbije koji potpuno legalno borave u našem gradu, pokazatelj je da su na čelu nikšićke policije i dalje sluge Demokratske partije socijalista (DPS), koji su se direktno uključili u predizbornu kampanju – kazali su iz koalicije “Za budućnost Nikšića”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.