June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

PRATIMO SASLUŠANJE BELIVUKA I KRIMINALNE GRUPE OSUMNJIČENE ZA NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE; POČELO posle 22H PRED SPECIJALNIM TUŽIOCEM – INFO !

Kako tvrde kriminolozi i stručnjaci, pohapšena KRIMINALNA GRUPA NA ČELU SA BELIVUKOM – Veljko Belivuk (36), poznatiji kao Velja Nevolja, koja je razbijena, odgorna je za seriju najmonstruoznijih zločina u poslednih nekoliko desetina godina !

Belivuk i njegova kriminalna banda, koja se krila iza navijačke grupe “Principi”, tereti se za više teških krivičnih dela među kojima su TEŠKA ubistva, otmice i dilovanje narkotika.

Belivuk je uhapšen zbog sumnje da je ubio navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića, kao i likvidaciju bivšeg šefa “Pink Pantera” Milana Ljepoja.

Pored navedenog kolovođe – BELIVUKA, uhapšeni su i Marko Miljković (29), Miloš Budimir (36), Milovan Tadić (33), Vladimir Grek (36), Filip Ivanovski (29), Srđan Lalić (35), Boris Karapandžić (33), Marko Budimir (32), Nemanja Đurić (35). Uhapšeni su i V. D. (46), A. V. (39), D. T. (38), N. S. (33), N. L. (41), V. G. (38), B. K. (33), N. S. (29), Ž. K. (41) i N. J. (50)

Kako IVENSA MEDIA GROUP SAZNAJE Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, Marko Miljković i ostali osumnjičeni su privedeni i saslušavaju se upravo u Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal. Saslušanje je počelo posle 22 h.

Dovedeni su u pratnji 22 vozila, u kojima su se nalazili pripadnici organizovane kriminalne grupe, prisutne su bile specijalne jedinice Žandarmerije i specijalne jedinice SBPOK-a, kao i pripadnici Interventne jedinice 92 Policijske uprave za grad Beograd.

Prilikom njihovog sprovođenja do Specijalnog suda saobraćajna policija je blokirala kompletnu trasu kretanja.

Ivensa media group saznaje i da je i među uhapšenima i Belivukova supruga, koja je navodno u drugom stanju.

Oni će se tu pred tužiocem izjasniti o krivičnim delima koja im se stavljaju na teret.

Na saslušanju će moći da se brane ćutanjem ili da iznesu odbranu, priznaju ili negiraju krivična dela u prisustvu svojih advokata.

Očekuje se nakon saslušanja, da će specijalno tužilaštvo tražiti tj. odrediti pritvor od najmanje 30 dana za svih 19 uhapšenih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.