October 19, 2021

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

HOROR U NOVOM SADU! JEDNA SESTRA PRONAĐENA MRTVA, A DRUGOJ SE GUBI SVAKI TRAG !! INFO

Kako nezvanično saznajemo dve sestre su živele zajedno u NOVOM SADU i nisu se oglašavale još od 14. 02.2021. Pošto je posumnjao da se nešto dešava, da ih prosto nema, njihov brat je pozvao policiju, koja je ZATEKLA HOROR NA LICU MESTA.

U stanu, u Šafarikovoj ulici, u Novom Sadu pronađeno je beživotno telo devojke stare 32 godine, dok se za njenom mlađom sestrom starosti 30 godina, sa kojom je stanovala, još traga.

Kako prenose NOVOSTI.RS kada se brat koji je slučaj prijavio policiji, poslednji put čuo sa sestrama, prema nezvaničnim saznanjima, jedna od sestara je bratu, navodno rekla da “namerava da skoči sa mosta”. Prema nezvaničnim saznanjima, sestra za kojom se traga, navodno ima dve krivične prijave, za nasilje u porodici i za proganjanje.

Za sada se ne zna šta je uzrok smrti jedne od sestara, a na licu mesta je tim forenzičara i policija koja vrši uviđaj.

Ekipa hitne službe je po pozivu policije došla, ali su, prema rečima portparola hitne pomoći dr. Zorana Krulja, koji su izašli na pomenutu adresu po pozivu policije u 18.42 časova, mogli samo da konstatuju smrt.

Druge sestre koja je i osumnjičena – NEMA, potraga za njom je u toku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.