May 25, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

I ove godine na more U TURSKU BEZ PCR testa!!

Konačno lepe vesti za leto i turizam!!

Ambasador Turske u Srbiji Tanžu Bilgič izjavio je danas da je siguran da će građani Srbije i ove godine moći da putuju u Tursku bez PCR.

Turska je, kao i mnoge zemlje osetila posledice pandemije, ali se dobro bori. Ekonomija je u 2020. godini zabeležila rast od 1,8 odsto, a smrtnost je, u poređenju sa drugim zemljama, izuzetno niska, preneo je RTS.

Odlazeći ambasador Turske u intervju za RTS potvrdio je lepe vesti sa izjavom da je više od 10% turske populacije vakcinisana protiv protiv Korona virusa.

„Naš cilj je da 2021. godine ugostimo što više turista. Kao što sam rekao, više od 10 odsto turske populacije je vakcinisano. To znači da će vakcinacija biti završena do leta. Siguran sam da će građani Srbije ove godine moći da putuju bez pi-si-ar testa u Tursku“, rekao je Bilgič.

Podsetimo se i prošle godine, za prošlu letnju sezonu Turska je bila među jedinim zemljama u kojima je bio moguć ulazak i letovanje bez PCR testa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.