June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

HAPŠENJE U VALJEVU ZBOG ČAK 28 KRAĐA ! UHAPŠENI I PRETIO POLICIJI … INFO

Valjevska policija privela je večeras provalnika zbog čak 28 krađa i to 15 teških i još 13 krađa te je uhapsila N. P. rođenog 1983. godine iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična dela, saopšteno je večeras iz MUP-a.

On se sumnjiči da je ukrao dve platne kartice, računarsku opremu, zlatni nakit, mobilne telefone, foto aparate i novac …kada je provaljivao u objekte: kuće, stanove, poslovne objekte i vozila. Sumnja se da je osumnjičeni krao u protekla tri meseca i to na području grada Valjeva.

Policija je danas, prilikom pretresa stana, kod osumnjičenog pronašla deo ukradene robe koji će biti vraćena vlanicima.

Protiv njega su podnete i krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotrebe platne kartice kao i  i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivičnio delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti zbog pretnji koje je osumnjičeni prilikom preteresa upućivao policijskom službeniku.

U zakonskom roku, osumnjičeni će, uz podnete krivične prijave, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu iz Valjeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.