June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

HOROR: PREDSEDNICA OSNOVNOG SUDA PRONAĐENA MRTVA U STANU KOLEGINICE !!!

Predsednica Osnovnog suda u MAJDANPEKU – Gordana Milentijević (54) , PRONAĐENA JE JUTROS NEPOMIČNA tj. MRTVA u stanu koleginice sa posla.

Mediji imaju nezvanične informacije da su njih dve celu noć boravile u tom stanu zajedno, a pod kojim okolnostima i iz kog razloga se dogodila tragedija, utvrdiće istraga kao i obdukcija. 

Nadležni organi Policijske stanice u Majdanpeku kao i Službe hitne medicinske pomoći majdanpečkog Doma zdravlja izašli su na uviđaj kako bi se došlo do tačnih informacija o ovoj  tragediji.

Ono što su mediji saznali u zgradi Osnovnog suda u Majdnapeku je da : “sudija Gordana Milentijević se nije pojavila jutros na poslu i na zakazana suđenja uz obrazloženje strankama od strane zaposlenih u ovoj ustanovi, da je odsutna zbog bolesti”, rekla je jedna od stranaka koja je imala zakazano ročište upravo kod nje.

OVAKVA TRAGEDIJA SE NE PAMTI SKORO NI U TOM KRAJU A NI U PRAVOSUĐU. Pratićemo slučaj i izveštavati javnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.