June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

TEŽAK NEZAPAMĆEN ZLOČIN ! MAJKA UBILA SVOJE BLIZANCE, 4 DANA DRŽALA LEŠEVE U KUĆI

Javnost je užasnuta, niko ne može da objasni ovakav zločin.

Radi se o majci staroj 23 godine – Denezji Kilpatrik koja je osumnjičena da je oduzela život svojim novorođenim blizancima, starim svega šest nedelja u svom stanu u Kvinsu, u državi Njujork.

Pored tog HORORA koji je zaprepastio javnost, provela je čak puna četri dana sa njihovim leševima u kući pre nego što je policija sasvim slučajno otkrila ovaj zločin.

Rodila je zdrave blizance, koji su pronađeni mrtvi i to – ćerka u kanti za otpatke, ispod sudopere a sin u kolevci.

Kako navode policijski izvori a prenose mediji,  Denezja je najpre pokušala da bebe otruje stavljajući im otrov u flašice, da bi ih potom lišila života fizičkim putem.

Kao njen “razlog” navela je policiji da od dece “nije mogla da spava” i da su je “nervirali”. Takođe da nije imala podršku porodice u odgajanju, da nije znala identitet oca dece i da je prestala i sama da se brine o njima.

Ona je provela i puna četiri dana sa leševima svoje dece, pre nego što je policija došla koju je alarmirao jedan rođak jer je sam pozvao patrolu koja je zatekla užasan prizor u stanu.

Čeka je doživotna robija, bez mogućnosti za pomilovanje, pošto država Njuork ne osuđuje više osuđenike na smrtnu kaznu. Ovakav zločin se ne pamti skoro u javnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.