June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

MISTERIOZNO UBISTVO AMERIKANCA KOJE NIJE SMELO DA SE DESI ! KOFER I STVARI U SKADARLIJI, a LEŠ NA ZVEZDARI … INFO

Još uvek nisu poznate sve okolnosti ovog teškog ubistva stranog državljanina. Poznato je da je uhapšeno troje osumnjčenih koji su više puta menjali svoje iskaze do sada, što su potvrdile i komšije.

Potvrđeno je da je ubijen amerikanac G. G. navodno zbog 2500 rsd, koliko su nakon zločina uzele tri osobe osumnjičene i uhapšene za ovo brutalno teško ubistvo, a pretučen je na smrt.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su Đ. V. (1964), R. B. (1986) i M. J. (1983) zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo nad 54-godišnjim američkim državljaninom.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Ubijen je Gavin Glima, koji je krajem prošle godine došao u Beograd, gde je živeo sa devojkom, našom državljankom. Ubistvo američkog državljanina u Beogradu dogodilo se u noći između 03. i 04. maja na Bulburderu, na Zvezdari.

Večeras su jake policijske ekipe opkolile Skadarliju zbog sumnjivog kofera, za koji se sumnjalo da je on pripadao ubijenom Amerikancu G. G.

Još uvek se ne zna kako je amerikanac od SKADARLIJE dospeo do Zvezdare i pod kojim okolnostima. Navodno kako prenose mediji, ubistvu je prethodilo slučajno poznanstvo i brutalna svađa, pod još neutvrđenim okolnostima.

Stvari koje su večeras pronađene u Ulici Strahinjica Bana kod Skadarlije, kako saznaje Telegraf.rs na licu mesta, stajale su na klupici od 3. maja oko 18 časova.

– Klupica je bila prepuna stvari. Na njoj se nalazio kofer, velika kesa za kupovinu, jakna… Komšija iz zgrade prekoputa, pozvao je policiju jer mu je bilo sumnjivo – ispricao je za Telegraf.rs radnik iz hostela u čijoj su blizini pronađene stvari.

Komšija sa Zvezdare tvrdi da je čuo LUPNJAVU koja je bila ujutru oko 3 sata, te navodi dalje: “nismo znali šta se tačno dešava dok nam policija ujutru nije rekla da se tu nalazi mrtav čovek. Leš je pronađen u kući jednog od uhapšenih. Tog Amerikanca nisam video nikada ranije.”

Kako svedoči ubistvo se desilo u kući, a dvorište ispred kuće morali su da očiste i operu jer je bilo mnogo krvi.

Kako će se sve pomenuto odraziti na Srbiju, kako će reagovati AMERIČKI AMBASADOR i njihovi zvaničnici, ostaje nam da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.