June 25, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

I OVO SE DEŠAVA: N. STEFANOVIĆA I Z. LONČARA IZBACUJU IZ STRANKE !!?? IZGLASANO NEPOVERENJE

“Metla” koju je dugo najavljivao predsednik Vučić, konačno je počela da radi. Prvo će se počistiti u dvorištu ~ SNS -u. Neka imena su bila za čuđenje poput Zlatibora Lončara, dok se za Nebojšu Stefanovića već dugo pričalo pa i u medijskim krugovima.

Naime, danas je na svom FB profilu član Predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović pozvao otvoreno i direktno svojom objavom na smenu Nebojše Stefanovića sa mesta predsednika Gradskog odbora SNS -a u Beogradu.

-“Pošto nisam član Opštinskog odbora SNS Voždovac, kao što nisam ni član gradskog odbora SNS Beograd, ali sam član Predsedništva i Glavnog odbora stranke i ujedno sam narodni poslanik u Skupštini Srbije, imam potrebu kao neko ko voli svoju stranku i koji je u prvih 50 njenih osnivača, javno da se izjasnim da sam apsolutno za smenu kompletnog gradskog odbora SNS Beograd, sa posebnim akcentom da sam za smenu predsednika gradskog odbora SNS Beograd”, napisao je Đukanović na Fejsbuku.

Niški Gradski odbor Srpske napredne stranke otišao je korak dalje te je izglasao nepoverenje dvojici funkcionera – Nebojši Stefanoviću i Zlatiboru Lončaru, kako su prenele Južne vesti.

Izvori Južnih vesti kažu da Niš nije jedini grad gde se glasalo i da je za članstvo bilo očekivano da se tu nađe Nebojša Stefanović, ali je Lončar iznenađenje.

„To je za nas bilo očekivano, ali me iznenađuje i nije mi jasno otkud sad Lončar. Glasalo se i o jednom i o drugom. Samo je jedna (ime poznato redakciji ) bila uzdržana, svi ostali su bili za“, kaže član Odbora za Južne vesti.

Zašto se to radi, ja ne znam. Raščišćavanje sa Nebojšom je već dugo očekivano, ali ja ne znam šta je radio Lončar. Ono što znam jeste da se glasa i na gradskim i na mesnim odborima“, kaže izvor Južnih vesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.