May 25, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

SVAĐE, RAZDOR, HVATANJE ZA GUŠU U SNS-U; IZBACIVANJE STEFANOVIĆA I LONČARA, ILI KAKO NAVODE KAVAČKOG I ZEMUNSKOG KLANA !!!

Posle ČAČKA, LESKOVCA, UŽICA, BUJANOVCA, NIŠA, KRALJEVA, KRAGUJEVCA, VRAČARA …ITD. i  voždovački odbor Srpske napredne stanke skoro jednoglasno je DONEO ODLUKU O IZGLASAVANJU NEPOVERENJA DR NEBOJŠI STEFANOVIĆu, ali kako IVENSA MEDIA GROUP SAZNAJE, na sednici prilikom glasanja došlo je do svađe oko smenjivanja pomenutog – Nebojše Stefanovića.

Snimak je preneo portal DIREKTNO što možete pogledati na liku – https://direktno.rs/politika/352302/nebojsa-stefanovic-sns-vozdovac-svadja-rasprava.html

U Pančevu je još gore stanje, pa tako kruže priče u medijskim krugovima da se u Pančevu fizički obračunavaju naprednjaci i koji su svađe počeli da rešavaju “hvatanjem za gušu” po kućama, a uoči sednice Gradskog odbora koja se očekuje narednih dana; preneo je i portal Direktno.

Sve je više odbora, gradova i opština koji izglasavaju širom Srbije NEPOVERENJE DR STEFANOVIĆU, koji čak šta više TRAŽE NJEGOVE OSTAVKE NA SVE FUNKCIJE I DA SE ISKLJUČI IZ STRANKE.

Kako navode u saopštenjima članovi pomenutih odbora i opštinskog odbora Vračar zahtevaju da se do kraja ispita ko je prisluškivao Vučića i njegovu porodicu i zbog čega tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović nije reagovao i zaštitio predsednika Srbije i njegovu porodicu.

Stefanoviću se zamera i da ta saznanja nije podelio sa Vučićem, ali ni sa ostalim ljudima zaduženim za Vučićevu bezbednost.

Svi su skoro JEDNOGLASNO glasali za ISKLJUČENJE I NEPOVERENJE STEFANOVIĆU, A STAVLJAJUĆI JASNO DO ZNANJA DA SU ZA POLITIKU ALEKSANDRA VUČIĆA.

Naprednjaci su iskazali “apsolutnu podršku politici predsednika stranke i države Aleksandra Vučića”, za koga je istaknuto da “vodi Sbiju u sigurnu budućnost”, navodi se u jednom saopštenju.

Twitter politika se već uveliko vodi, pa nisu izostali ni brojni komentari, a jedni od tih bili su :

– Iz SNS izbacuju Lončara i Stefanovića. U prevodu Zemunski i Kavački klan – kaže Ljubomir Stefanović.

– Au vreme je da Nebojša Stefanović obelodani još jednu aferu da im pokaže da ne ide on nigde – kaže korisnik Sloba.

Dok je akademik Dušan Teodorović “ponudio” Stefanoviću poziciju svedoka saradnika.

– Stefanoviću, nudim ti poziciju svedoka saradnika – napisao je Teodorović na Tviteru.

Pojedini navode da je ministar Lončar “iznenađenje” i da njegovo isključivanje i nepoverenje nisu očekivali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.